Rôzne

Info, ktoré zaujíma mnohých: Už sa vie, kedy v Humennom budú obľúbené podujatia

Podujatia, ktoré sa radia do kategórie obľúbené. Presne také sú jarmoky či trhy. V ktorých dátumoch sa tento rok uskutočnia v Humennom?

Ilustračný obrázok k článku Info, ktoré zaujíma mnohých: Už sa vie, kedy v Humennom budú obľúbené podujatia
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Humenné zorganizuje aj počas roka 2018 dve významné podujatia, počas ktorých Námestie slobody obsadia desiatky stánkarov. Bude to XXIX Humenský jarmok a XXIII. Humenské vianočné trhy. V oboch prípadoch ide o podujatia, ktoré sa medzi obyvateľmi aj návštevníkmi nášho mesta tešia veľkej obľube. A ak na ne radi chodíte aj vy, môžete si už rovno poznačiť i dátumy ich tohtoročného konania. Po stredajšom rokovaní mestských poslancov už sú totiž známe.

Mestský úrad v Humennom pripravuje konanie XXIX. Humenského jarmoku v dňoch 9.8. 2018 až 11.8. 2018 a XXIII. Humenských vianočných trhov v dňoch 6.12. 2018 a 7.12. 2018.

Na stredajšom zasadnutí Mestského zastupiteľstva boli poslancom taktiež ozrejmené sumy, aké príjmy spomínané podujatia vyprodukovali v roku 2017. V prípade Humenského jarmoku, čo je trojdňové podujatie, to bolo 18 308,64 eur a príjmy dvojdňových Humenských vianočných trhov predstavovali sumu 24 409,30 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM