Rôzne

FOTO: V Humennom odovzdali mestské ocenenia. Pozrite si, kto ich získal

Humenné má za sebou Pamätné dni a ich súčasťou bolo aj slávnostné zasadnutie Mestského zastupiteľstva, na ktorom prebehlo odovzdanie cien mesta a primátorky.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: V Humennom odovzdali mestské ocenenia. Pozrite si, kto ich získal
2
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Cenu mesta Humenné si prevzali traja laureáti. Novinárka, ilustrátorka a dizajnérka Marta Minorová, prezident Slovenského zväzu malého futbalu a zakladateľ najväčšej súťaže v malom futbale a jej juniorskej a detskej obdoby Peter Králik a dlhoročná primárka hematologicko-transfúziologického oddelenia humenskej nemocnice Valéria Bašistová. Za všetkými pritom stoja zaujímavé príbehy.

Cenu primátorky mesta získali traja hudobníci – vedúca rímsko-katolíckeho cirkevného súboru v Humennom Katarína Feňová, vedúci grécko-katolíckeho cirkevného súboru Pavol Kokuľa, vedúci pravoslávneho cirkevného súboru Mikuláš Surgent, spoločnosť Jev – Rošt AJ s.r.o a kolektív pracovníkov Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Humennom.

Za všetkých ocenených si vzala slovo Valéria Bašistová. „Sme dojatí, že v toku humenského času ste si všimli práve naše kroky, prácu a aktivity. Veríme, že to, čo sme urobili vstúpia do histórie mesta ako priaznivé posolstvo. Toto ocenenie patrí nielen nám, ale aj všetkým ľuďom v meste, ktorí s nami spolupracovali, našim rodinám a aj priateľom. Nikto sa nerodí len sám pre seba, ale pre celú ľudskú spoločnosť. Vzájomnou spolupatričnosťou a úsilím naďalej vytvárali priaznivé prostredie pre každého z nás. Aby v Humennom bolo veľa šťastia, pohody a lásky a aby nám v tomto úsilí pomáhal Boh,“ povedala vo svojom prejave niekdajšia primárka humenskej hematológie.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

OBRAZOM z humenského Domu kultúry: Ceny mesta a primátorky sú už odovzdané
2
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM