Rôzne

Fanúšikovia si prídu na svoje. Víkend v Humennom sa nesie v znamení športu

Kam si vyraziť? Nenechajte si ujsť redakčné tipy na víkendové podujatia v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia si prídu na svoje. Víkend v Humennom sa nesie v znamení športu
Zdroj: Dnes24.sk

Volejbal

V sobotu sa v rámci 10. kola predstavia volejbalisti ŠK Gymnázium Humenné na domácej palubovke. Ich súperom bude VKM Stará Ľubovňa. Začiatok prvého zápasu je o 10:00 hod., druhý zápas štartuje o 12:00 hod.

Prvým s druhým!

Takisto v sobotu sa po dlhšom čase predstavia na domácom ľade hokejisti HK 19 Humenné. A nebude to hocijaký zápas. Do Humenného zavíta líder tabuľky HKM Rimavská Sobota, ktorá vedie o dva body práve pred Humenčanmi. Úvodné buly o 17:30 hod.

Sálovka

V nedeľu pokračuje druhým kolom Mestská futsalová liga. Dejiskom je tradične Mestská športová hala. Zápasy tretej ligy štartujú o 8:00 hod., druhá liga začína o 11:55 hod. no a začiatok prvého zápasu prvej ligy je naplánovaný na 15:50 hod.

Šťastný nový rok

A aby to nebolo len o športe, pripájame aj kinový tip. V nedeľu o 19:30 hod. bude Kino Fajn premietať slovenskú romantickú komédiu Šťastný nový rok. Popis: Vianočná romantická komédia v réžii Jakuba Kronera s výnimočným hereckým obsadením, natočená v zimnom prostredí Vysokých Tatier. Scenár filmu sa začína pár dní pred Vianocami a končí na Nový rok a cez množstvo komických, ale i romantických situácií ukazuje, že láska má veľa podôb, ale nakoniec si každého nájde.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste? Momentky z prvého ročníka súťaže Humenská hurka.

Pozrite si momentky z prvého ročníka súťaže Humenská hurka
6
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM