Tlačové správy

Dôkaz, že aj v Humennom sa to dá: 5 dôvodov, prečo ľudia plnia River Pub!

Keď sme tam chceli naposledy zájsť, bola sobota večer. Bol to jeden z tých prvých teplých večerov pred prichádzajúcim letom. Neuspeli sme. Terasa River Pubu, teda podniku na rieke, praskala vo švíkoch. Netvrdia pritom mnohí, že podnikať v Humennom je ako podnikať v meste duchov?

Ilustračný obrázok k článku Dôkaz, že aj v Humennom sa to dá: 5 dôvodov, prečo ľudia plnia River Pub!
Zdroj: Dnes24.sk

V piatok večer sa zdá, že je v Humennom ako tak živo. Príde však sobota a množstvo podnikov zíva prázdnotou. Podnikateľom veru niet čo závidieť. Nemožno však tvrdiť, že je to prípad úplne všetkých a rozhodne medzi ne nepatrí ani River Pub. Je tam plno v piatok a je tam plno aj cez víkend. A nielen to.

Ľudia naposledy zaplnili River Pub aj počas pracovného dňa. Na Humenné naozaj neobvyklé. Zaostrili sme na tento podnik, ktorý je kombináciou reštiky a pubu – čím ľudí dokáže prilákať?

Letná destinácia

Bezpochyby základným predpokladom je jeho lokalita. Nachádza sa medzi centrom mesta a najľudnatejším sídliskom. Navyše, nachádza sa hneď pri rieke Laborec, veď odtiaľ aj ten názov. Prostredie z neho robí takpovediac letnú destináciu Humenného.

„Začiatky neboli ľahké. Podnik prevádzkujem už šesť rokov a prvé dva to bolo naozaj náročné. Človek však keď niečo veľmi chce, dosiahne to,“ poznamenal pre náš portál prevádzkovateľ River Pubu Jaroslav Partička. Zdôraznil, že keď sa na to pozerá spätne, tou najpodstatnejšou vecou bolo a stále je mať okolo seba schopných ľudí.

Dobrá kuchyňa

„Veľmi rada sem chodím na pizzu, chutí mi tu,“ uviedla častá návštevníčka River Pubu Jana. Podľa jej ďalších slov, vie si tu pochutiť i na káve a to o sebe tvrdí, že je náročná kávičkárka.

Práve kuchyňa je podľa nášho mini prieskumu ďalším častým dôvodom, prečo si ľudia pre svoj spoločenský život v Humennom vyberajú tento podnik. „Pizzu pripravujeme v originál pizza peci. Celkovo by som našu kuchyňu charakterizoval ako slovensko-taliansku alebo skôr z každého rožku trošku,“ opísal prevádzkovateľ.

5 druhov piva

„Našou doménou je ale tiež pivo. V ponuke máme 5 druhov a každý mesiac aj iné špeciálne pivo Šariš. Teraz je to napríklad Jantár,“ priblížil J. Partička. Doplnil, že cez víkendy sa vždy snažia ponúkať a obmieňať akcie na alkohol.

Gril aj guľáš

Pri kuchyni sme už boli, ale toto nie je len o samotnej chuti, ale aj o atmosfére. Priamo na terase sa v River Pube griluje, nechýbajú ani guľáše. A to len umocňuje pocit skutočnej letnej lokality. Nie každému sa chce na Šíravu. A toto majú Humenčania rovno pod nosom.

A na záver…

Každú stredu je v River Pube živá hudba. Obľúbené kapely v spojení s obľúbeným lokálom prilákajú vždy mnohých. Sledovať čo sa kedy v Riveri chystá, môžete tu.

(PR)

Reštaurácia a pub na rieke. Letná destinácia Humenného
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM