Veronika Hunyadiová Správy

COVID-19 zatvoril ďalšie triedy v Humennom

Doma ostanú žiaci jednej triedy materskej školy a dvoch tried základnej školy. Nákaza sa preukázala u učiteľky a žiačky.

Ilustračný obrázok k článku COVID-19 zatvoril ďalšie triedy v Humennom
Zdroj: TASR/AP

Koronavírus sa v Humennom objavil v ďalšej materskej a základnej škole. Triedy, ktorých sa výskyt ochorenia týka ostanú zatvorené do začiatku vianočných prázdnin. Mesto o tom informuje na svojej stránke.

Materská škola (MŠ) Osloboditeľov má na základe Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ) v Humennom počnúc utorkom (11. 12.) uzavretú 3. triedu. V súvislosti s výskytom koronavírusu COVID-19 u pedagogickej zamestnankyne vyučujúcej v 3. triede je potrebné plniť karanténne opatrenie u žiakov tejto triedy. Deti zostanú doma do 20. decembra (začiatku vianočných prázdnin).

Základná škola (ZŠ) Pugačevova má od pondelka (14. 12.) uzavreté triedy 4.A a 4.B. V súvislosti s výskytom koronavírusu COVID-19 u žiačky je potrebné plniť karanténne opatrenie u žiakov 4.A a 4.B, troch učiteľov a jednej vychovávateľky v školskom klube detí. Spolu ide o 41 žiakov. Doma zostanú do 20. decembra.

Foto: ilustračné

Koronavírus v Humennom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM