Rôzne

Chcete si cez tento víkend užiť zaujímavé podujatia? Tipy na akcie v Humennom a okolí

Posledný júnový víkend už začal. A chcete si počas neho v Humennom a okolí užiť zaujímavé podujatia? Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Chcete si cez tento víkend užiť zaujímavé podujatia? Tipy na akcie v Humennom a okolí
Zdroj: Zuzana Balenčin

Cirošský folklórny festival

V obci Modra nad Cirochou sa v sobotu uskutoční Cirošský folklórny festival. Jeho dejiskom bude tamojšie ihrisko. Začiatok je naplánovaný na 13:00 hod. a chýbať nebude občerstvenie, atrakcie pre deti či tanečná zábava. No predovšetkým, pestré zloženie vystupujúcich. Viac info tu.

Festival Kultúry a športu

Cez víkend je na programe 57. ročník Festivalu kultúry a športu v Medzilaborciach. Jeho súčasťou je, ako už z názvu vyplýva, kultúrna a športová časť a to v sobotu aj v nedeľu. Návštevníci sa môžu tešiť na Desmod, Kollárovcov, Máriu Čírovú a mnohých ďalších. Podrobnosti sa dočítate tu.

My sme východ

Obľúbený jednodňový festival My sme východ je opäť tu. Námestie slobody v Humennom pred Domom kultúry ním ožije práve túto sobotu. A na čo, resp. na koho sa môžete tešiť okrem zlatistého moku? Predstavia sa Lomnické Čháve, Marián Čekovský & Band aj Peter Bič Project. Podujatie sa začne o 16:00 hod.

Yesterday

V sobotu o 17:15 hod. a v nedeľu o 19:30 hod. dáva Kino Fajn v Humennom hudobnú komédiu s názvom Yesterday. Popis: Nie veľmi úspešný pesničkár Jack (Himesh Patel) chce zavesiť gitaru na klinec. Jeho pesničky nikto nepočúva okrem jeho najlepšej kamarátky Ellie (Lily James). Všetko sa zmení keď ho počas záhadného globálneho zatmenia zrazí autobus. Zatmenie okrem iného spôsobí hudobnú katastrofu. Na párty, ktorú pre neho pripravili priatelia na počesť uzdravenia si zabrnká legendárnu pieseň Yesterday od Beatles. Notoricky známu melódiu nikto nespozná, priatelia sa tvária, akoby jednu z najznámejších piesní všetkých čias počuli prvýkrát v živote. O Beatles nie je ani zmienky, ako keby nikdy neexistovali. Jack vycíti svoju príležitosť. Dokonca tak dobre, že aj slávny Ed Sheeran (hrá vo filmeu seba samého), ktorý vezme Jacka ako predskokana na svoje turné, uzná, že tento chlapec odnikiaľ je oveľa talentovanejší než je on sám.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Pozrite si autentické video z jednej z humenských ulíc. Na scéne diviaky…

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM