Rôzne

3 tipy, kam si v Humennom môžete vyraziť do konca tohto týždňa

Dáte prednosť tanečnej zábave či športovému zápoleniu? Tak či onak, neprehliadnite redakčné tipy na tohtotýždňové podujatia v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku 3 tipy, kam si v Humennom môžete vyraziť do konca tohto týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Piatok a nedeľa: Špindl 2

V piatok a v nedeľu, v oboch prípadoch o 17:30 hod., dáva humenské Kino Fajn českú komédiu Špindl 2. Popis: Silvia je úspešná lekárka a verí, že konečne našla recept aj na šťastný vzťah. Renáta je manželka známeho spisovateľa, vo svojich kruhoch dodáva ďalším ženám odvahu a silu k lepšiemu životu, ale v jej vlastnom živote jeden osudový prvok chýba. Herečka a tanečnica Eliška stojí na začiatku dobre rozbehnutej kariéry, ale komplikuje sa jej vzťah s priateľom – muzikantom. A chlapi z horskej služby sú vždy pripravení pomôcť. Kde inde by sa mohli všetky príbehy pretnúť a vyriešiť ako v zasneženom Špindli?

Piatok a sobota: Hudobné skupiny v zámku

Máte chuť sa po sviatkoch odreagovať napríklad dobrou tancovačkou? V Castle Music Clubu budú návštevníkov celú piatkovú aj sobotnú noc zabávať hudobné skupiny. V prvý deň to budú Geročaci, o deň na to Hudobná skupina Grand.

Sobota a nedeľa: Mestská futsalová liga

Tak ako uplynulý víkend aj tento sú na programe v Mestskej športovej hale dni plné futsalu. Odohrajú sa totiž dve kolá Mestskej futsalovej ligy. Zápasy tretej ligy začínajú od 8:00 hod., druhá liga štartuje o 11:55 hod. a prvý zápas prvej ligy sa začne o 15:50 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste tieto foto? Na humenskom zimáku sa uskutočnil medzinárodný turnaj hokejových talentov.

FOTO: Na humenskom zimáku sa uskutočnil medzinárodný turnaj hokejových talentov
6
Galéria
Zdroj: Marek Dirbák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM