Ľubomír Hudačko Správy

Odvádzajú vynikajúcu prácu: Títo prešovskí doktori patria medzi top lekárov na Slovensku...

V druhom ročníku projektu s názvom TOP Lekári na Slovensku, ktorý vyhlásili v tomto roku Zdravotnícke noviny v spolupráci s Hospodárskymi novinami, zožal úspech aj zdravotnícky personál prešovskej Fakultnej nemocnice s poliklinikou (FNsP) J. A. Reimana.

Ilustračný obrázok k článku Odvádzajú vynikajúcu prácu: Títo prešovskí doktori patria medzi top lekárov na Slovensku...
Zdroj: Dnes24.sk

Hlasovanie širokej verejnosti prebiehalo do 30. júla a vo štvrtok 26. 9. 2013 boli slávnostne vyhlásené výsledky. FNsP J. A. Reimana Prešov má medzi TOP lekármi Slovenska silné zastúpenie. Absolútnym víťazom v kategórii gastroenteorológia sa stal Marcel Cina, vedúci lekár gastroenterolo­gickej ambulancie a endoskopického pracoviska a medzi nominovanými boli Valéria Tkáčová, primárka Oddelenia klinickej onkológie a Ivan Viľcha, zástupca primára Oddelenia urológie.

V tomto roku boli lekári oceňovaní v jedenástich špecializáciách (kategóriách) – alergológia, chirurgia, dermatológia, endokrinológia, gastroenterológia, neonatológia, ORL, onkológia, pneumológia, urológia a všeobecné lekárstvo.

Vedenie FNsP J. A. Reimana Prešov má z tohto úspechu našich lekárov veľkú radosť: „Na svojich kolegov som nesmierne hrdý a srdečne im blahoželám. Ich ocenenie je výsledkom hodnotenia odbornej verejnosti a pacientov, s ktorými sa stretávajú v denno-dennej lekárskej praxi. Vážim si, že svojím prístupom reprezentujú nielen svoju osobu, ale i svoje pracovisko a nemocnicu ako celok. A čo ma veľmi teší, je skutočnosť, že naša nemocnica má silné zastúpenie v mladej generácii lekárov, medzi ktorými je už teraz veľké množstvo kvalitných odborníkov, etablovaných v povedomí odborných kruhov i verejnosti,“ povedal riaditeľ nemocnice Radoslav Čuha.

  • Marcel Cina – TOP lekár v odbore gastroenterológia
  • Ivan Viľcha – 2. miesto v odbore urológia
  • Valéria Tkáčová – 3. miesto v odbore onkológia
Prešovskí lekári
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM