Ľubomír Hudačko Futbal

Odpoveď pre fanúšikov Tatrana: Vedenie žiadne obmeny nechystá, zápasy prehrávame nešťastne

Žiadne personálne zmeny nenastanú. Filozofia, ktorou sa vedenie prešovského Tatrana poberá je vychovať vlastné talenty. Budovanie kádru je tak len prakticky na začiatku, no v rozbehnutej sezóne. Momentálne posledný tím v II. lige je práve ten z Prešova.

Ilustračný obrázok k článku Odpoveď pre fanúšikov Tatrana: Vedenie žiadne obmeny nechystá, zápasy prehrávame nešťastne
Zdroj: Dnes24.sk

Stavili na vlastných odchovancov a cudzích hráčov do Prešova vedenie klubu nemieni ťahať. To je výsledok tlačovej konferencie, ktorú zvolal v priestoroch klubu člen predstavenstva 1. FC Tatran Prešov zodpovedný za športovú činnosť Artúr Benes.

„Napriek tomu, že tie výsledky sú dnes také, aké sú, celé vedenie stojí za kompletným realizačným tímom, za kompletným kádrom a nechystáme absolútne žiadne ďalšie obmeny, čo sa týka obmieňania kádrov. Dnes sme na poslednom mieste, prehrali sme 3–4 zápasy dosť nešťastnými výsledkami. Bol som na všetkých zápasoch a dovolím si povedať, že v prípade efektívnejšieho využitia našich šancí by výsledky boli úplne iné," povedal podľa webstránky klubu.

Podľa neho môže zavolať na tri čísla a pred štadión prídu tri autobusy s hráčmi zo zahraničia. To však nie je filozofia, ktorou by sa klub mal uberať. Fanúšikovia tak musia mať mimoriadnu trpezlivosť: „Naša filozofia je prepojenie futbalovej akadémie s A-čkom. To sa nedá spraviť za mesiac, možno ani za dva mesiace a možno sa to nedá spraviť ani za rok,“ upozornil Benes.

foto: tatran

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM