Ľubomír Hudačko Kultúra

Niekdajšie podujatie pre mladých sa vracia do Prešova: PRVÉ informácie o UNIPO feste

Kedysi stál vstup 2 eurá, teraz si môžete zadovážiť aj VIP lístky. Jedným z atraktívnych hudobných mien bude raper Separ.

Ilustračný obrázok k článku Niekdajšie podujatie pre mladých sa vracia do Prešova: PRVÉ informácie o UNIPO feste
Zdroj: Zuzana Balenčin

Organizátori ho označujú za najväčší študentský open air festival na Slovensku. UNIPO fest sa po piatich rokoch vracia na scénu, tentoraz aj s after párty.

A nebude to len tak, chystá sa prekvapenie, ktoré poteší mnohých fanúšikov Kamrada. „Jeho hity “I Believe” alebo “Feel Alive” budeš počuť už 24.04. v Prešove naživo. Kamrad patrí k špičke európskej hudobnej scény a my sme radi, že ho budeme môcť privítať na Slovensku,“ pozývajú organizátori.

Pokračovanie na afterparty

To však nie je všetko, v metropole Šariša uvidíme aj rapera Separa a všetko to zakončí after party v M-aréne na sídlisku Šváby. Priestor konania festivalu bude takisto nový, podujatie sa chystá pri Tatran handball aréne, teda na mieste pri Mestskej hale.

„Zábava o 22:00 hod. nekončí, presúva sa na afterparty, ktorú otvorí DJ Dzakia, po nej vystúpi raper Wen a ukončí to talentovaný DJ Reybo,“ doplnili organizátori na sociálnej sieti.

archívne foto

Zdroj: YouTube.com/@kamradmusic
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM