Ľubomír Hudačko Rôzne

Nechajte sa inšpirovať na oddych: Zaujímavé víkendové akcie v Prešove

Dva dni oddychu už odštartovali. Nechajte sa inšpirovať na relax. Zoznámte sa s redakčnými tipmi na zaujímavé akcie v Prešove.

Ilustračný obrázok k článku Nechajte sa inšpirovať na oddych: Zaujímavé víkendové akcie v Prešove
Zdroj: Mesto Prešov

Noc divadiel

19. novembra 19:00 – 22:00 v Divadle Jonáša Záborského

Magická noc otvorených divadiel a výnimočných zážitkov. Siedmy ročník celoslovenského podujatia európskeho významu prezentujúceho divadlo tvorivým spôsobom v netradičnom čase. Tentoraz pod heslom Sedmospáči, prebuďte sa!

Spievajúci básnici 2016

19. novembra 20:30 – 22:30 v Christianii

Nany Hudák & SHZ. Skupina vznikla v roku 2001 začiatkom spolupráce Nanyho a Lienky a prešla rôznymi personálnymi zmenami tak na poste hráčov, ako aj žánrov – od alternatívneho folk – rocku k fantasy folku. Ten sa snažia momentálne predstaviť verejnosti v aktuálnej zostave svojim piatym albumom Jazyk duší.

Šípková Ruženka

20. novembra 16:00 – 17:00 v Babadle

Bolo, nebolo? Skôr bolo kedysi dávno malé Ružové kráľovstvo. Ľuďom sa v tomto kráľovstve dobre žilo, len v kráľovskej rodine niečo malé chýbalo. Nemali tam dieťatko – maličké princiatko.

Martinko Klingáč

20. novembra 16:00 – 17:00 v Divadle Alexandra Duchnoviča

Postava Martinka Klingáča, známa nielen zo slovenských rozprávok Pavla Dobšinského, ale aj po celom svete, ožíva v činoherno-bábkovej rozprávke Divadla Portál. Predstavenie s pesničkami o nešikovnej Hanke, ktorej pomôže Martinko Klingáč vyriešiť situáciu, do ktorej sa nečakane dostala.

Kolik příležitostí má růže

20. novembra 17:00 – 18:30 v Literárnej kaviarni Viola

Verše moravského básnika Jána Skácela v čítaní a dušechvení. Pozvánka na podvečerné stretnutie s poéziou autora, ktorý vo svojej úvahe (i nad vlastným) poslaním básnika vraví: ,,Básnik je radar pod lipami, básnik neodpovedá, len sa pýta.

Stand up comedy

20. novembra 19:00 – 21:30 vo Wave Clube

V rámci festivalu Alternatívny kvocient sa vám na stan up show predstavia Michael Szatmary, Gabo Žifčák, Dano Čist a Peter Lachký.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM