Ľubomír Hudačko Správy

Nečakaná zmena: Futbalisti Tatrana Prešov nebudú hrať domáci zápas v Ličartovciach

Situácia, s ktorou sa je nutné vysporiadať, klub podľa Micheľa mrzí. Napriek tomu verí, že ho fanúšikovia prídu povzbudiť a pomôcť k víťazstvu.

Ilustračný obrázok k článku Nečakaná zmena: Futbalisti Tatrana Prešov nebudú hrať domáci zápas v Ličartovciach
Zdroj: TASR/Milan Kapusta

Prezident klubu Ľuboš Micheľ informoval o situácii ohľadom dejiska domáceho zápasu Tatrana Prešov v jarnej časti druhej ligy. Ten totiž nebude hrať ako doposiaľ v Ličartovciach, ale vo Vranove nad Topľou. Prešovský klub o tom informuje na sociálnej sieti.

„Súčasný stav trávnika v Ličartovciach nám nedovoľuje odohrať prvé kolo na pôde tohto štadióna. Klub a správca venujú príprave trávnika mnoho úsilia, aby bol pripravený na nasledujúci domáci zápas, ktorý odohráme proti KFC Komárno,“ vysvetlil Micheľ.

Odmena pre fanúšikov

Náhradným dejiskom prvého domáceho jarného zápasu druhej ligy tak bude štadión vo Vranove nad Topľou.

„Ako prejav vďaky voči verným fanúšikom, vypravíme v sobotu do Vranova dva autobusy, ktoré budú odchádzať od OC Eperia od 12:30 hod. Verím, že túto možnosť využijete. Budeme si vážiť účasť a podporu každého jedného fanúšika,“ doplnil Micheľ a pokračoval:

„Situácia, s ktorou sme sa museli vysporiadať, nás mrzí. Napriek tomu veríme, že nás prídete povzbudiť a pomôcť nám k víťazstvu, či už vo Vranove nad Topľou, ale aj v ďalších dôležitých stretnutiach, ktoré nás v jari čakajú,“ dodal prezident klubu v stanovisku, ktoré klub uverejnil na sociálnej sieti.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM