Krimi

Na Švábskej v Prešove zmizli rybárske potreby: Zlodejovi učarovala aj dvojplatnička

Niekto sa do pivničných priestorov podľa prešovskej polície dostal bez poškodenia vchodových dverí. Zmizla aj plynová bomba a dvojplatnička.

Ilustračný obrázok k článku Na Švábskej v Prešove zmizli rybárske potreby: Zlodejovi učarovala aj dvojplatnička
Zdroj: Dnes24.sk

Na linku 158 oznámil v sobotu (10.04.2021) podvečer Prešovčan (57) krádež rybárskych potrieb. Redakciu Prešov Dnes 24 o tom informovala hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová.

Ukradol aj dvojplatničku

„Preverovaním oznámenia bolo následne zistené, že ku krádeži došlo v dobe od 31.03.2021 do 10.04.2021 a to v Prešove na Švábskej ulici, v pivničných priestoroch bytového domu,“ uviedla hovorkyňa s tým, že zlodej sa dostal do pivničných priestorov bez poškodenia vchodových dverí.

„Odtiaľ ukradol kufrík s plynovou kempingovou súpravou tvorenou dvojplatničkou a plynovou bombou s hmotnosťou 5 kg, skladacie rybárske kreslo, polohovateľné ležadlo, rybársky podberák ako aj sieťku na ryby,“ upresnila ďalej.

Majiteľ škodu podľa hovorkyne vyčíslil na 360 eur. „Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Sever v prípade začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. Zlodejovi hrozí dvojročné väzenie,“ dodala na záver Ligdayová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM