Ľubomír Hudačko Krimi

Muž z nášho okresu prekonal hranice drzosti: V hoteli sa postaral o prekvapenie, na aké dlho nezabudnú!

Muž z Prešovského okresu sa dostal do pozornosti polície. V hoteli sa totiž podľa mužov zákona postaral o nepríjemné prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Muž z nášho okresu prekonal hranice drzosti: V hoteli sa postaral o prekvapenie, na aké dlho nezabudnú!
Zdroj: Dnes24.sk

Z prečinu podvodu obvinil poverený príslušník Policajného zboru 38-ročného muža z okresu Prešov. Podľa policajného hovorcu Pavla Kudličku muž nezaplatil hotelu na Jankovom vŕšku pri Uhrovci (okres Bánovce nad Bebravou) útratu za ubytovanie.

„Muž si dohodol ubytovanie v hoteli od 15. do 24. mája tohto roka, pričom ho mal vyplatiť v deň svojho odchodu. Ešte 22. mája si od personálu zapožičal aj tri súpravy odevu – maskáčov. Z hotela odišiel so slovami, že ide pre priateľku a keď sa vráti, vyplatí ubytovanie a vráti požičané maskáče, čo sa však nestalo,“ uviedol hovorca polície.

Ten zároveň dodal, že muž z Prešovského okresu hotelu spôsobil celkovú škodu vo výške asi 1114 eur. „V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky,“ uzavrel.

Čítajte tiež:

To im vôbec nevyšlo: Tínedžeri sa pokúsili o krádež orechov, ale takto to dopadlo!

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM