Ľubomír Hudačko Futbal

Mladík z Prešova prestupuje do Manchestru, reakcia Tatrana: Je to obrovský úspech!

Reprezentačný brankár Slovenka do 17 rokov Alex Fojtíček bude pôsobiť vo veľkoklube, Manchestri United. Reakcia Tatrana Prešov je, že ide o obrovský úspech.

Ilustračný obrázok k článku Mladík z Prešova prestupuje do Manchestru, reakcia Tatrana: Je to obrovský úspech!
Zdroj: Mesto Prešov

Kmeňový hráč Futbalovej akadémie 1.FC Tatran Prešov bude od novej sezóny obliekať dres známeho anglického klubu Manchester United.

Vyrastal v Tatrane

Transferová zmluva bola podpísaná, hráč už absolvoval vstupnú lekársku prehliadku a už mu nič nestojí v ceste, aby mohol v nastávajúcej sezóne obliekať dres výberu Manchestru United do 18 rokov. Palec hore si zaslúži futbalová akadémia 1.FC Tatran Prešov a hráčky agent, ktorí úspešne dotiahli tento transfer. Alex Fojtíček vyrastal od žiackeho veku vo Futbalovej akadémii 1.FC Tatran Prešov, kde prešiel od žiackych kategórií do dorasteneckej kategórie a sa prepracoval do reprezentácie Slovenska.

Prečítajte si tiež: Veľký futbalový prestup z liahne Tatrana Prešov: Alex ide do Manchestru United!

Obrovský úspech

„Pre náš klub je to obrovský úspech, hlavne z marketingového a morálneho hľadiska, keď sme ukázali našim hráčom a nielen im, že keď sa niekto poctivo venuje futbalu, môže dosiahnuť aj výrazné úspechy na medzinárodnom poli, pričom tento transfer k nim jednoznačne patrí. Pre našich hráčov a trénerov je to výrazná vzpruha pri ich ďalšej práci a napredovaní. Želáme Alexovi, ktorý patril k naším dlhoročným oporám, veľa šťastia a úspechov v jeho ďalšom futbalovom napredovaní. Ďakujeme aj spoločnosti Pavlovic Sports, ktorá sa výrazne pričinila o tento transfer,“ uviedol Artúr Beneš, člen predstavenstva 1.FC Tatran Prešov, zodpovedný za Futbalovú akadémiu.

Prečítajte si tiež: Prešovčania neskórovali ani v Trnave. Tréner Varga: Škoda gólu z pohľadu psychiky

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM