Ľubomír Hudačko Krimi

Nehoda auta a 2 kamiónov medzi Prešovom a Cemjatou: Cesta je prejazdná len v jednom pruhu

Jeden z autobusov MHD ostal uviaznutý na zastávke Cemjata v smere do centra mesta. Ostatné autobusy sa dočasne budú otáčať na kruhovom objazde.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda auta a 2 kamiónov medzi Prešovom a Cemjatou: Cesta je prejazdná len v jednom pruhu
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Prešovský kraj

Pre nehodu dvoch kamiónov a jedného auta je cesta medzi Prešovom a mestskou časťou Cemjata neprejazdná. Prešovská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„Pokiaľ to je možné, vyhnite sa tomuto úseku. Nehodou sa intenzívne zaoberáme. Na mieste rešpektujte pokyny polície,“ uviedli z polície.

Obmedzená premávka

Ako Dnes24.sk informoval hovorca Dopravného podniku mesta Prešov (DPMP) Vladimír Tomek, z dôvodu nehody je aktuálne obmedzená premávka linky 18.

„Úsek Bzenov – Cemjata – Kvašná voda – Rázcestie Cemjata je momentálne bez obsluhy MHD. Spoje linky 18 sú mimoriadne ukončené na zastávke Rázcestie Cemjata. Jeden z našich autobusov MHD ostal uviaznutý na zastávke Cemjata v smere do centra mesta, ostatné autobusy sa dočasne budú otáčať na kruhovom objazde pri zastávke Rázcestie Cemjata,“ vysvetlil Tomek s tým, že o ukončení obmedzení budú operatívne informovať.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM