Ľubomír Hudačko Správy

Lipa, Kristína či Paci Pac: V Prešove si užijeme podujatie Poklady regiónu opäť ZDARMA

Nosným pilierom podujatia je jeho bohatý kultúrny program, ktorý umocní výnimočnú atmosféru v centre mesta.

Ilustračný obrázok k článku Lipa, Kristína či Paci Pac: V Prešove si užijeme podujatie Poklady regiónu opäť ZDARMA
Zdroj: Dnes24.sk

Druhý ročník podujatia Poklady regiónu bude opäť oslavou autenticity a aktivít lokálnych firiem a organizácií. Uskutoční sa v termíne od 22. do 24. septembra 2023. Dnes24.sk o tom informovala Patrícia Nagyová z prešovského PKO.

Druhý ročník Pokladov regiónu – Prešovských výstavných trhov sa uskutočnia na Hlavnej ulici, prinesú prehliadku autentických výrobkov a aktivít lokálnych firiem a organizácií.

Originálny trh

„Tohtoročnou novinkou bude lokálny dizajnový handmade trh – MAME market, ktorý do centra Prešova prinesie originálnych predajcov a tvorcov so svojou špecifickou značkou. Na prešovskom námestí sa predvedie aj legendárny Veterán Šariš klub Prešov s prehliadkou vzácnych historických vozidiel,“ uviedla Nagyová.

Nosným pilierom podujatia je jeho bohatý kultúrny program, ktorý umocní výnimočnú atmosféru v centre mesta.

Oslava 80-tky

Vystúpi aj prešovský rodák Peter Lipa a špeciálne na tomto podujatí sa oslávi jeho jubileum 80 rokov.

„K nemu sa ďalej pridajú speváčky Kristína a Katka Koščová s Danielom Špinerom, skupiny ElevenHill, Chiki liki tu-a, AMC Trio, Arythmia a pre najmenších vystúpia Paci Pac a žiaci z ABC Centra voľného času,“ vysvetlila Nagyová.

Pokladmi regiónu sa tiež budú šíriť vône z celého sveta i hudba z vinylových platní, vďaka obľúbenému prešovskému Street Food Festivalu, kde budú môcť návštevníci ochutnať rôznorodú paletu lahodných jedál a nápojov s výberom miestnej aj exotickej kuchyne.

Vstup na podujatie je bezplatný.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM