Správy

KURIOZITA v Prešove: Do obchodu na 17. novembra prišiel nečakaný zákazník! VIDEO

Mestskí policajti niekedy musia riešiť aj nezvyčajnejšie prípady. Skúsenosť už mali s medveďom, splašenými koňmi, kravami, diviakmi či rysom.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA v Prešove: Do obchodu na 17. novembra prišiel nečakaný zákazník! VIDEO
Zdroj: Mestská polícia Prešov

Prešovskí mestskí policajti majú za sebou kuriózny výjazd do obchodu s potravinami. Mestská polícia v Prešove o tom informuje na svojej webstránke.

„V jednej z predajní na Ulici 17. novembra sa pod regálom skrývala Vydra riečna. Príslušníci mestskej polície ju odchytili a bez zranení ju vypustili na brehu rieky Torysa,“ vysvetlil z polície.

K udalosti došlo v nedeľu 13.2.2022, mestskí policajti oznámenie o neznámom zvierati prijali po tom, čo zablúdilo do predajne potravín.

Medvede, diviaky, rys

„Hliadka dorazila na miesto, po chvíli sa ukázalo, že pod regálmi s tovarom sa ukrýva vydra riečna. Vyškolený pracovník mestskej polície zviera odchytil a umiestnil do prepravnej klietky. Keďže išlo o chránený druh, ďalší postup mestskí policajti konzultovali s pracovníkom ochrany prírody,“ doplnila ďalej polícia.

Vydra podľa polície nebola zranená, na základe odporúčania ju tak vypustili do voľnej prírody, mimo zastavanú oblasť pri Toryse. Ako sa teda ukázalo, mestskí policajti niekedy riešia aj nezvyčajnejšie prípady. Skúsenosť už mali s medveďom, splašenými koňmi, kravami, diviakmi či rysom. Odchyt vydry bol však pre nich prvý.

Zdroj: Mestská polícia Prešov
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM