Ľubomír Hudačko Rôzne

Kuriozita v Prešove: Parkujúce autá zasahujú až do priechodu pre chodcov! FOTO

V Prešove je k nahliadnutiu dopravná kuriozita a to v súvislosti s parkovaním a priechodom pre chodcov. Veď si to pozrite aj vy...

Ilustračný obrázok k článku Kuriozita v Prešove: Parkujúce autá zasahujú až do priechodu pre chodcov! FOTO
4
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

V Prešove môžeme na vlastné oči naraziť na naozaj nevšedný výjav. Parkujúce autá totiž zasahujú až do priechodu pre chodcov. Takáto situácia sa dá vidieť na Slovenskej ulici pri Františkánskom kostole. V našej fotogalérii si môžete pozrieť, ako je totiž na mieste riešené dopravné značenie pre parkujúce autá.

Prečítajte si: Už koluje na internete: Aktivisti spustili petíciu proti spoplatneniu parkovania!

Takýto výjav zaujal aj oči okoloidúcich chodcov. „Je to divný počin, ale keďže je tu málo miesta, asi sa to inak vyriešiť nedalo, ťažko povedať. Ale ak to porušuje nejaký predpis, malo by sa to upraviť,“ myslí si Milan. O vyjadrenie k parkovaniu na Františkánskom námestí sme oslovili kompetentných na prešovskej radnici.

Vodiči parkovať na danej komunikácii však takto ešte zrejme nejaký čas budú. "Mesto v tejto súvislosti pripravilo nové dopravné značenie, ktoré musí prejsť procesom schvaľovania s krajským dopravným inšpektorátom. Termín ešte nie je známy,“ uviedla hovorkyňa mesta Veronika Kmetóny Gazdová. Viac si pozrite v našej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Nevšedné parkovanie pre autá v Prešove: Riešenie, aké sa len tak nevidí!
4
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM