Ľubomír Hudačko Krimi

Kradne sa už všetko a všade: Kuriózna zlodejina pri Prešove, z maringotky zmizli postele!

Kuriózna krádež! Mužovi pri Prešove zmizli z maringotky postele. No prišiel aj o ďalšie veci. Majiteľovi tak bola dokopy spôsobená škoda v stovkách eur.

Ilustračný obrázok k článku Kradne sa už všetko a všade: Kuriózna zlodejina pri Prešove, z maringotky zmizli postele!
Zdroj: TASR

Príves ako aj maringotka sa nachádzali na trávnatom poraste v katastrálnom území uvedenej obce, pri lese zvanom Pod Kuchmankou.

„Vtedy neznámy páchateľ prekonal uzamykací mechanizmus dverí prívesu, vošiel dnu a odcudzil nerezový rám zvratný medomet, autobatérie, lopatu, hrable a čakan,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Na základe týchto skutočností podľa hovorkyne poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Jarovnice začaté trestné stíhanie pre prečin krádeže. „Rovnakým spôsobom sa dostal aj do maringotky, odkiaľ si odniesol tri postele. Touto krádežou bola majiteľovi spôsobená škoda vo výške 1 100 eur a poškodením zariadenia škoda vo výške 100 eur,“ pokračovala Migaľová.

Následným vyšetrovaním bolo podľa polície preukázané, že skutku sa mali dopustiť piati muži: „Všetci pochádzajúci z obce Jarovnice vo veku 18,19,23,25 a 31 rokov a bolo im vznesené obvinenie z tohto skutku,“ zakončila hovorkyňa.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM