Tlačové správy

Korben Dallas to roztočia v Košiciach

Miroslav Janitor sa stal šťastným výhercom netradičnej súťaže Rock Your Krčma. Práve jemu príde priamo do pizzérie Olympia na Čínskej ulici v Košiciach zahrať obľúbená slovenská skupina Korben Dallas. No koncert zadarmo si môžete užiť aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Korben Dallas to roztočia v Košiciach
Zdroj: Dnes24.sk

Počas celého septembra prebiehala súťaž, aká na Slovensku ešte nebola – rozprúdiť život vo svojej krčme, vychutnať si koncert skupiny Korben Dallas a pohostiť všetkých svojich zákazníkov na cudzí účet nebolo totiž nikdy jednoduchšie. Stačilo v ktorejkoľvek predajni METRO nakúpiť tri litre ľubovoľnej kombinácie vybraných alkoholov spoločnosti IMPERATOR: Fernet Stock, vodku Amundsen, Golden alebo Kosher Imperator – číslo faktúry potom bolo vstupenkou, vďaka ktorej ste na stránke www.rockyourkrcma.sk mohli odpovedať na súťažnú otázku. Správna odpoveď bola: vo veľkoobchodných strediskách spoločnosti METRO v roku 2014 do barov, pohostinstiev a klubov sa predalo 33 157 litrov Fernet Stocku bez ohľadu na príchuť a veľkosť balenia. A práve tip Miroslava Janitora – 35 tisíc – bol najpresnejší.

„Nemôžem tomu uveriť! Korben Dallas je skvelá skupina, počúvam ich hudbu už dávno, ich skladby Otec, či Zlatý jeleň sú moje najobľúbenejšie a teraz prídu zahrať priamo mne a úplne zadarmo! Pozvem na túto skvelú žúrku celú rodinu aj všetkých kámošov a, samozrejme, vítaní sú všetci, ktorí majú radi dobrú hudbu a dobré drinky,“ teší sa víťaz.

A čo na to hovorí spevák skupiny Korben Dallas Juraj Benetin? „Veľmi sa na tento špeciálny koncert tešíme. Ešte nikdy sme neboli „cena“ v súťaži, je to naša premiéra a veľmi nás prekvapilo, koľko ľudí sa do nej zapojilo. Dúfame, že to nebolo len kvôli drinkom zadarmo, ale hlavne kvôli nám. Sľubujem, že Mira a všetkých našich fanúšikov nesklameme! Košice zažijú skvelý rockový koncert. Príďte sa presvedčiť na vlastné oči, uši aj hrdlá.“

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM