Ľubomír Hudačko Rôzne

Keď sa v Prešove z ničoho nič zrodia vtipné momenty... Tri situácie z nášho mesta, z ktorých sa budete smiať

Človek neuverí, kým sám nezažije. Na vlastnej koži sme počas uplynulých mesiacov v Prešove zažili tri vtipné situácie, ktoré nás dostali do kolien. Zasmejte sa s nami spolu aj vy :-)

Ilustračný obrázok k článku Keď sa v Prešove z ničoho nič zrodia vtipné momenty... Tri situácie z nášho mesta, z ktorých sa budete smiať
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Tie najlepšie príhody a vtipné stiuácie často prinesie sám život a to vtedy, keď to ani vôbec nečakáte. Bežné či občasné návštevy rôznych inštitúcií aj nám v Prešove dodali úsmevné zážitky, o ktoré sa s vami chcem podeliť. Boli sme pri narodení vtipných situácií.

Smiech na pohotovosti

Ak vás rozbolí zub počas sviatku a nezaberajú vám ani lieky od bolesti, nie je to nič príjemné. Neostáva vám tak nič iné, ako sa chtiac-nechtiac vybrať na pohotovosť. Na Sekčove bolo po našom príchode takýchto boľačiek viac a teda ani nemusíte byť špeciálnym odborníkom, aby ste zistili, že všetci sú na tom podobne ako vy. Každý sa chce čo najrýchlejšie toho trápenia zbaviť. O to viac poteší vtipná príhoda. Ďalší pacient sa k nám pridal po tom, čo si s dieťaťom na rukách zakúpil povinný poplatok za ošetrenie. Ten ale vybavil slovami, ktoré nás dostlali do kolien. „Prosím si jeden lístok na malý retiazkový,“ zneli jeho slová a v tej chvíli aspoň na chvíľu každého vďaka hurónskemu smiechu bolesť prešla :-)

Minca vo vzduchu

Inokedy sa vyberiete platiť faktúry, či po radu k svojmu mobilnému operátorovi. Pri platení ale môže dôjsť k nepríjemnosti a vašej možnej strate hotovosti. Zrazu vám totiž pri vyberaní drobných z peňaženky vypadne dvojeurová minca a to je šanca pre prísediacich v miestnosti na reakciu. Tak, ako sa to stalo nám, keď vedľa sedel zákazník, ktorý s úsmevom a typicky rómskym dialektom poznamenal: „To vám spadlo? Bo i mne spadlo!“ rozosmial celú miestnosť a situáciu tiež zobral s humorom. Pretože videl, že tá minca vo vzduchu určite nebola jeho :-)

Dvojitá brada

A dotretice, tentoraz kategória oficiality. Počas nich vždy chcete vyzerať k svetu a platí to aj vtedy, keď si vybavujete nový občiansky preukaz. Pri fotení sa naň je dôležité pozerať sa na určený bod, stiahnuť brucho a vypnúť hruď. Ale takisto dávať aj pozor na to, aby ste sa po čase na seba stále podobali. Nie vždy je jednoduché plniť pokyny fotografky, ktorá usmerňuje denne desiatky ľudí. Nám utrúsila vtipnú poznámku pri pózovaní. „Skúste dať bradu nižšie, aby to na fotke vyzeralo prirodzene… Ale nie až tak, aby ste nemali brady dve,“ rozosmiala kolegyne aj nás a nepriamo uviedla svoj pohľad na kilogramy foteného. Nuž, pozor na dvojitú bradu pri fotení :-)

Môže vás zaujímať:

Šarišské nárečie má stále čo ponúknuť: Bez týchto 35 výrazov do Prešova ani nechoďte! :)

Fóry z úst Michala Hudáka sa v Prešove stali legendárnymi: 7 hlášok, na ktoré sa nedá zabudnúť!

20 najlepších východniarskych výrazov: Ruku na srdce, ktoré denne používate vy? :)

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM