Tomáš Šuhajda Rôzne Recept na dnes

Humenský barman Marco prezradil vymakaný recept na letný nápoj: Drink so špeciálnou schopnosťou!

Zdá sa, že horúčavy ešte nepovedali svoje posledné slovo. A na príval návštevníkov sa tak naďalej môžu tešiť i humenské letné terasy. Čo poviete na jeden tip na letné osvieženie? Pýtali sme sa miestneho barmana. Marco vytiahol osviežujúci drink s veľkou dávkou vitamínov a schopnosťou navyše.

Ilustračný obrázok k článku Humenský barman Marco prezradil vymakaný recept na letný nápoj: Drink so špeciálnou schopnosťou!
Zdroj: Dnes24.sk

„Slopy Joe Garden!,“ vytiahol hneď z rukáva barman Marek Dovičák, zaiste mnohým povedomí z podniku El Son de La Havana, pri otázke na špeciálny osviežujúci letný drink.

„Ide o spojenie čerstvého ananásu, mäty a passion fruitu (maracuje). Dopĺňa sa to zázvorovou limonádou. Ide o prudko návykovú vitamínovú bombu,“ opisuje miestny barman, ktorému všetci hovoria Marco. Ak by mal opísať chuť tohto drinku jednou vetou, vystihuje ho podľa jeho slov spojenie komplexná tropická chuť priamo v jednom pohári.

„V lete samozrejme príjemne osvieži, ale odporúčam ho vždy aj v chladnejšom počasí, kvôli veľkej dávke vitamínov, ktoré v takom počasí zase prídu vhod,“ vysvetľuje Marco. Nápoj je nealkoholický, kľúče od auta tak môžete nechať vo vrecku.

A na záver pridáva ešte jednu jeho schopnosť, pre ktorú ho odporúča každému, kto k nim zavíta ráno po bujarej noci. „Slopy Joe Garden v takýchto prípadoch vie postaviť na nohy,“ zakončil s úsmevom Marco popis svojho tipu na osviežujúci letný drink.

Humenský barman Marco a jeho tip na špeciálny osviežujúci drink!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM