Aktualizované Správy

Hrozná TRAGÉDIA na východe: Zasypalo pivnicu vinárstva, jeden človek prišiel o život!

Podľa doterajších informácií boli zasypaní štyria ľudia, jeden z nich prišiel o život!

Ilustračný obrázok k článku Hrozná TRAGÉDIA na východe: Zasypalo pivnicu vinárstva, jeden človek prišiel o život!
5
Galéria

Jeden človek prišiel o život po tom, ako vo štvrtok okolo 9. hodiny došlo k zasypaniu rekonštruovaných pivničných priestorov vo vinárstve vo Veľkej Bare v okrese Trebišov. Potvrdila to košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Podľa doterajších informácií boli zasypaní celkovo štyria ľudia.

„Jedna z osôb, doposiaľ nestotožnená, žiaľ, zraneniam na mieste podľahla, jedna osoba bola posádkou leteckých záchranárov prevezená do košickej nemocnice a 2 osoby sú podľa zistených informácií bez zranenia,“ informovala košická polícia na sociálnej sieti. Policajti nehodu na mieste dokumentujú.

Leteckí záchranári previezli do nemocnice 63-ročného muža, ktorý bol zasypaný len čiastočne. „S poranením hlavy a s podozrením na poranenie driekovej časti chrbtice bol pacient na mieste primárne ošetrený, preložený na palubu vrtuľníka a v stabilizovanom stave pri vedomí letecky prevezený do Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura v Košiciach,“ potvrdila hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) ATE Zuzana Hopjaková.

Na mieste závalu pivnice zasahovali aj hasiči. Potvrdili úmrtie jedného človeka a ťažšie zranenie druhého. „Vykonávali tam práce, vystužovali a predlžovali vínnu pivnicu, od vstupu do pivnice asi 50 metrov,“ povedal novinárom veliteľ zásahu Milan Kudrec.

K tragickej udalosti vo vinárstve Chateau Grand Bari pri obci Bara v časti Veľká Bara došlo aj 8. októbra 2019. Pri prácach na novej pivnici tam zasypalo 50-ročného muža, ktorý po prevoze do nemocnice podľahol svojim zraneniam.

Zasypalo rekonštruované pivničné priestory vinárstva, zahynul človek
5
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM