Ľubomír Hudačko Hádzaná

Hádzanári majú jasný cieľ: Chcú vrátiť titul do Prešova, štvrťfinále zvládli hladko

Hádzanári Tatrana Prešov uspeli v nadstavbovej časti extraligy aj v druhom štvrťfinále play-off a na palubovke ŠKP Bratislava zvíťazili 35:23 (16:14).

Ilustračný obrázok k článku Hádzanári majú jasný cieľ: Chcú vrátiť titul do Prešova, štvrťfinále zvládli hladko
Zdroj: Viktor Zamborský

V sérii hranej na dve víťazstvá tak triumfovali 2:0 na zápasy. Tatran si tak v najkratšom možnom čase vybojoval postup do semifinále, ktoré sa hrá už na tri zápasy. Tam ho čakajú HK Kúpele Bojnice.

Súperom im budú Bojnice, ktoré vyhrali v sérii proti Topoľčanom takisto 2:0 na zápasy. Zverenci trénera Pavla Jana budú mať od prvého zápasu ako víťazi základnej časti výhodu domáceho prostredia, a tak sériu začnú v Tatran handball aréne v nedeľu 21. apríla o 16:00 hod..

Hlas po zápase

Pavol Jano, tréner Tatrana: „Rozbiehali sme sa pomaly ako bratislavský rýchlik, ale potom sme našli pozície v obrane a útoky. Darili sa nám protiútoky a duel sme otočili. Gratulujem chlapcom k postupu. Aj takéto zápasy treba zvládnuť. Na konci sa mi potom páčil aj výsledok, aj to čo sme v niektorých častiach predviedli. Ešte raz ďakujem chlapcom.“

ŠKP Bratislava – Tatran Prešov 22:35 (14:16)

Zostava a góly Tatrana: Cvitkovič, Čupryna – Mitaľ 3/1, Fech, Khaian, Sako 1, Kovacs, Fenár 2, D. Radčenko, Kravčák 3, Hozman 6, Kasatkin 3, M. Antl 5/3, Davidovič 4, Urban 3, Hernandez 5/1. Najviac gólov súpera: Halla 10, Orosz 3, Kysel, Féder a Beltrami po 2, 7-metrové hody: 1/0 – 8/5, vylúčenia: 6:4

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM