Šport

Futsalisti Prešova hostia Vranov: Podarí sa im zdolať húževnatého súpera?

Po pauze sa opäť rozbieha futsalový kolotoč. Hráči Ekoprimu Prešov narazia vo východniarskom derby na Vranov. Podarí sa im húževnatého súpera zdolať?

Ilustračný obrázok k článku Futsalisti Prešova hostia Vranov: Podarí sa im zdolať húževnatého súpera?
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovských futsalistov čaká zápas 10. kola. S Vranovom chcú vyhrať. Na ďalšie stretnutie v 2. lige región Východ nastúpia hráči FK Ekoprim Prešov po dvoch týždňoch, v predchádzajúcom kole mali voľno.

Získať tri body

Naposledy hrali v Humennom, ktorému podľahli 3:9. Napraviť chuť si budú chcieť už v najbližšom stretnutí proti Vranovu nad Topľou. „Mali sme na to dva týždne, pripravovali sme sa v menšom počte. Niektorí hráči sú chorí, zranení, iní už majú prípravu z veľkého futbalu. Dúfam ale, že do stretnutia nastúpime v plnej sile. Ideme zabojovať a získať tri body,“ povedal hráč Ekoprimu Stanislav Krempaský.

V poslednom vzájomnom stretnutí Prešova s Vranovom boli úspešnejší hráči zo Šariša, ktorí v súboji 3. kola vyhrali 7:4.

V piatok od 20.00

„Bol to náročný zápas, hralo sa ťažko, Vranov má v tíme viacerých chlapcov z veľkého futbalu. Boli siloví, zaskočili nás. Čakali sme, že budú hrateľnejší, uvidíme s čím prídu teraz,“ dodal Krempaský. Stretnutie FK Ekoprim Prešov s BNP Team Vranov začína v piatok o 20.00 v hale na Baštovej ulici.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné/Viktor Zamborský

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM