Krimi

Dramatické chvíle v obci pri Prešove, polícia: Muž namieril zbraň na dvoch mužov

Desivé momenty zažili dvaja muži v obci pri Prešove. Podľa polície tam na nich muž namieril strelnú zbraň, tu je viac podrobností.

Ilustračný obrázok k článku Dramatické chvíle v obci pri Prešove, polícia: Muž namieril zbraň na dvoch mužov
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovský vyšetrovateľ vzniesol podľa polície 18.03.2018 ob­vinenie pre zločin lúpeže a prečin porušovania domovej slobody mužovi (35) z obce Župčany, okres Prešov.

„Obvinený muž v nedeľu v čase okolo 04.30 vošiel na pozemok jedného z rodinných domov v Župčanoch. Následne využil momentálne otvorených vchodových dverí do domu, do ktorých práve vchádzal muž (27), na ktorého namieril dlhú strelnú zbraň. Spolu s ním takto vošiel do chodby, kde zbraň namieril aj na tam bývajúceho muža (79). Od oboch mužov mal následne pýtať peniaze a smeroval ich do prednej izby,“ uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Ako pokračoval, tam na stole zbadal dve 5-eurové bankovky, ktoré si zobral a z miesta ušiel. Pri lúpeži sa nikto nezranil. „V priebehu niekoľkých hodín policajti zadržali ako podozrivého muža (35) zo Župčian, ktorého následne vyšetrovateľ aj obvinil,“ pokračoval Džobanik a dodal, že obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM