Ľubomír Hudačko Rôzne

Dôkaz, čoho všetkého sú schopní zaľúbenci z Prešova a okolia: Bláznivé svadobné fotky, ktoré treba vidieť

Každý mladý pár chce mať čo najkrajšie fotky zo svojho veľkého dňa. Nie všetci však siahajú po klasike. Tak je to aj s niektorými zaľúbencami z Prešova a okolia. Tých sa podarilo zvečniť na naozaj nevšedných záberoch.

Ilustračný obrázok k článku Dôkaz, čoho všetkého sú schopní zaľúbenci z Prešova a okolia: Bláznivé svadobné fotky, ktoré treba vidieť
Zdroj: Milan Dzadik

Svadba bez kameramana či fotografa by snáď ani svadbou nebola. Zaľúbené páriky jednoducho chcú mať zo svojho veľkého dňa spomienky v podobe fotiek či videa. Čoraz častejšie sa však stáva, že pri fotení mladí popustia uzdu fantázie a poriadne si to užívajú. Pre dokonalý záber a originálnu fotku sú schopní spraviť všeličo.

Iné, na aké sme zvyknutí

Prešovský fotograf Milan Dzadik pre náš portál prezradil, koho nápad uskutočniť takéto netradičné fotografie vôbec je. „Vo väčšine prípadov je to vzájomné. Pointa je v tom, že moje portfólio je prevažne tvorené trochu bláznivými a inými typmi fotografií, než na aké sú ľudia zvyknutí. Preto si ma vyberajú dvojice, ktoré túžia po crazy fotkách. Nechcem tým povedať, že nie som romantický typ, čo sa týka výsledných fotografií, ale viac ma bavia bláznivé a netypické výstupy,“ uviedol.

Pri fotení pritom rád používa široké objektívy kombinované s rybím okom. V kombinácií s bláznivým prostredím a veselou dvojicou to potom vytvára veľmi zaujímavé výsledky. Aký najbláznivejší záber teda už fotil?

„Pre mňa osobne bola pamätná svadba môjho kamaráta a kamarátky, ktorým v žilách prúdi benzín zmiešaný s krvou. Pred kostol vtedy prišlo asi 10 áut značky Honda, všetky patrične upravené, kde to všetko začalo túrovaním motorov a skončilo nádhernou spanilou jazdou mestom, kde som fotil zo sprievodného vozidla,“ vysvetlil zážitok. Samozrejmosťou je, že pri fotení mladomanželov už Milan zažil aj úsmevné situácie. Dodnes spomína so smiechom na niekoľko z nich.

Najnetradičnejšie miesto

„Je ich toľko, že to si človek nedokáže zapamätať. Pri fotení v cirkuse nás skoro opľula lama, takmer sme si zaplávali v Štrbskom plese, štverali sme sa na „hradby“ kúpeľov Vyšné Ružbachy, ako prví sme si vyliezli na vodárenskú vežu v Prešove, vo svadobnom oblečení sme preliezli opustený hotel na Sigorde a tak ďalej. Najnetradičnejším miestom bol asi cirkus plný zvierat spolu s hlavným stanom pripraveným na predstavenie,“ dodal na margo pamätných momentov. A čo všetko už bol fotograf ochotný spraviť pre uletený záber mladomanželov? Všetko, aby bola dvojica s výsledkom spokojná (úsmev). Samozrejme, že v rámci normy," dodal Prešovčan Milan Dzadik.

Naozaj netradičné svadobné zábery si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Nenechajte si ich ujsť: Bláznivé svadobné zábery z Prešova a okolia
14
Galéria
Zdroj: Milan Dzadik
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM