Ľubomír Hudačko Správy

Ďalšie obmedzenie v prešovskej MHD: Dopravca pristúpil k MIMORIADNEJ výluke

Viaceré zastávky prešovskej MHD na Sídlisku II v smere na Levočskú ulicu v stredu ráno neboli obsluhované linkami 2, 5 a 38.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie obmedzenie v prešovskej MHD: Dopravca pristúpil k MIMORIADNEJ výluke
Zdroj: TASR/František Iván

Z dôvodu mimoriadnych výkopových prác v ceste na Škultétyho ulici mali trolejbusové linky 2, 5, 7, 38 v stredu mimoriadne zmenenú premávku, Dopravný podnik mesta Prešov (DPMP) o tom informuje na svojej webstránke.

  • linka 38 v smere zo Sibírskej na Sídlisko III premávala cez Hlavnú ulicu a neobslúžila zastávky Škultétyho, Prešovská univerzita, Duchnovičovo námestie, Námestie mládeže a Obrancov mieru.
  • linka 7 premávala zo Širpa na Železničnú stanicu a späť, pričom obojsmerne neobslúžila zastávky Štúrova, Priemyselné centrum, Pekárne a Budovateľská.
  • linka 5 z Dúbravy a Bajkalskej premávala po Čierny most a Železničnú stanicu a v tomto smere vynechala zastávky Škultétyho, Prešovská univerzita, Duchnovičovo námestie, Námestie mládeže a Obrancov mieru. V opačnom smere premávala linka 5 bez zmeny zo zastávky Obrancov mieru.
  • na linke 2 premával autobus z Budovateľskej len po Čierny most. Z Čierneho mosta cez Hlavnú ulicu na Obrancov mieru premával trolejbus. V opačnom smere premával autobus na linke 2 len v úseku Veľká pošta – Budovateľská.
  • Zastávky Škultétyho, Prešovská univerzita, Duchnovičovo námestie, Námestie mládeže a Obrancov mieru v smere na Levočskú ulicu neboli obsluhované linkami 2, 5 a 38.

AKTUALIZÁCIA:

Doprava následne informoval, že premávka všetkých trolejbusových liniek už bola obnovená v plnom rozsahu.

archívne foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM