Ľubomír Hudačko Správy

Ďalšia zmena v zastupiteľstve: Novou tvárou je Copáková, nahradí zosnulého Banduru

V krátkom čase musí v prešovskom zastupiteľstve nastať už druhá zmena. Tentoraz vzhľadom k nečakanému úmrtiu Petra Banduru.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia zmena v zastupiteľstve: Novou tvárou je Copáková, nahradí zosnulého Banduru
Zdroj: Mesto Prešov

Mestské zastupiteľstvo v Prešove privíta od apríla ďalšiu novú poslankyňu. Martina Copáková zasadne do poslaneckej lavice už na najbližšom zasadnutí MsZ.

V apríli zasadne do poslaneckej lavice aj nová poslankyňa za VMČ 2 Martina Copáková. Osvedčenie si z rúk primátora Františka Oľhu prevzala ešte 21. marca 2024.

Nečakané úmrtie

Slávnostný sľub zloží na aprílovom zasadnutí MsZ, ktoré je naplánované na 24. apríla 2024.

V Mestskom zastupiteľstve mesta Prešov nahradí Petra Banduru, ktorý nás náhle a nečakane opustil 17. marca 2024 vo veku 68 rokov.

Copáková tvrdí, že v zastupiteľstve sa chce sústrediť na všetky problémy, ktoré trápia obyvateľov VMČ 2, ako je revitalizácia parkov, výstavba parkovacích miest, pieskovísk, chodníkov, parkov a ihrísk.

Jej prioritou budú témy v sociálnej oblasti, ale bude sa zameriavať aj na oblasť športu, kultúry, ekológie a odpadového hospodárstva.

Aby sa cítili bezpečne

„Chcem, aby toto mesto bolo mestom, kde sa bude každý dobre cítiť, nájde tu kultúrne a športové vyžitie, aby sa tu obyvatelia mesta Prešov cítili bezpečne, aby sa mali deti kde hrať a hlavne, aby si tu každý žil spokojne. Budem rada, ak sa na našom sídlisku vytvorí komunita aktívnych obyvateľov, s ktorými by sme organizovali rôzne podujatia a aktivity," uviedla.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM