Marcel Mojžiš Krimi

Tragédia v Nižnej Šebastovej: Vodič zrazil vlastného suseda, na mieste bol mŕtvy!

V noci došlo v Nižnej Šebastovej k obrovskej tragédii. Štyridsaťsedem ročného muža v tmavej uličke nedopatrením zrazil jeho vlastný sused. Zraneniam na mieste podľahol.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia v Nižnej Šebastovej: Vodič zrazil vlastného suseda, na mieste bol mŕtvy!
Zdroj: TASR

Tragédia sa odohrala tesne pred 23:00. Mladý muž, tak ako každý večer, cúval autobusom III. triedy do uličky, kde býva. Včerajšia búrka však odstavila verejné osvetlenie, viditeľnosť tak bola mizivá. Chodca vraj vôbec nevidel. A došlo k tragédii.

Muž zraneniam podľahol

O 22:50 bol na linku 155 nahlásený zranený, krvácajúci muž v Nižnej Šebastovej. Na miesto okamžite dorazili dve sanitky rýchlej zdravotníckej pomoci. Lekár však už konštatoval iba smrť,“ informoval hovorca operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

O stanovisko k smrteľnej dopravnej nehode sme požiadali aj mužov zákona. Hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Daniel Džobaník informoval, že v čase okolo 22:50 – 35 ročný muž z Prešova cúval na Slanskej ulici s autobusom III. triedy Iveco, pričom zachytil doposiaľ nezistenou časťou autobusu 47-ročného Prešovčana.

Ten išiel po ľavej strane v smere cúvania vozidla. Pri nehode utrpel chodec mnohopočetné ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ povedal Džobaník. Dychová skúška na alkohol u vodiča, ktorý mal v deň tragédie narodeniny, bola negatívna. U nebohého chodca bola nariadená pitva. Škoda na autobuse nevznikla.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie

Ohliadka miesta dopravnej nehody bola vykonaná aj za prítomnosti znalca z odboru dopravy. „Polícia autobus zaistila pre účely trestného konania. Okolnosti, príčiny a mieru zavinenia dopravnej nehody vyšetruje prešovský policajný vyšetrovateľ, ktorý už začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ uzavrel Džobaník.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM