Ľubomír Hudačko Rôzne

Aj toto sa dá zažiť počas silvestrovskej noci v Prešove: Jeden klik a možno práve tieto lákadlá vás dostanú!

Záverečný deň roku 2015 je tu. Je tak najvyšší čas sa napevno rozhodnúť, ako ho vlastne budete tráviť. Stačí jeden klik a možno vás presvedčia práve tieto lákadlá.

Ilustračný obrázok k článku Aj toto sa dá zažiť počas silvestrovskej noci v Prešove: Jeden klik a možno práve tieto lákadlá vás dostanú!
Zdroj: Dnes24.sk

Je najvyšší čas si zrekapitulovať, aké lákadlá si pre nás v tohtoročnú silvestrovskú noc pripravilo naše mesto. V Prešove Silvestra môžete prežiť totiž aj na čerstvom vzduchu. Na Hlavnej ulici bude prebiehať zaujímavý kultúrny program.

Ten pripravilo Mesto Prešov a PKO. Na pódiu sa o zábavu postarajú prešovskí umelci. O 21. hodine na pešej zóne odštartuje silvestrovskú hudobnú produkciu Ľudová hudba Prešovčan s nestarnúcimi evergreenmi, po nej bude patriť pódium skupine The Shadoogies a silvestrovskú náladu vygradujú skupiny Sunlips a Atlantída.

O polnoci bude na Hlavnej ulici odpálený Silvestrovský ohňostroj, po ktorom bude mať na pódiu novoročný príhovor primátorka Andrea Turčanová. Po novoročnom príhovore bude zábava pokračovať diskotékou do jednej hodiny po polnoci.

Môže vás zaujímať:

Poznáme PROGRAM silvestrovských osláv v Prešove: Čo nás tento rok čaká?

Toto nikto iný nepochopí: 5 vecí, vďaka ktorým rozoznáte Prešovčana na sto honov :)

Prešovský rok 2015 na FOTKÁCH: 10 momentov, ktoré v našom meste stáli za to

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM