Ľubomír Hudačko Rôzne

Aj takto sa dá stráviť predĺžený víkend na prelome rokov: Prešovania a spol., a o tomto viete?

Koniec tohto roka je tu a väčšina z nás sa už nevie dočkať predĺženého víkendu. Veď kto by sa už len netešil na relax či zábavu. A kde stráviť nadchádzajúce voľné dni v Prešove? Čítajte ďalej, možno vás zaujme práve niečo z našich tipov.

Ilustračný obrázok k článku Aj takto sa dá stráviť predĺžený víkend na prelome rokov: Prešovania a spol., a o tomto viete?
Zdroj: TASR

Silvester na hrade Šariš

31. decembra od 11.00 na Šarišskom hrade

Ako vždy sa bude vinšovať navzájom do nového roka, každý účastník dostane malú pozornosť, deti čakajú sladkosti. Pripravený bude táborák na individuálne opekanie slaninky či klobások. Zohriať si budú môcť dospelí i deti čajom.

Silvestrovská kapustnica

31. decembra otvorené od 18.00 len na rezervácie

Silvestrovskú veselicu máte šancu zažiť aj v Starom Dobrom Mexiku. Popri skvelej zábave, ktorú odštartujú hudobníci zo skupiny ROBI M vás bude sprevádzať dobré jedlo a dídžej. Na výber budú aj šalátové misy a polnočná kapustnica.

Koncert vo vyhrievanom stane

31. decembra od 19.00 v DrinkIn bare

Na poslednú chvíľu sa prihodilo prekvapenie pre všetkých, ktorí sa na Silvestra chystáte do Drinkinu. Kapela Satin Lead odohrá svoj posledný koncert v roku 2015 vo vyhrievanom stane. Celé podujatie od siedmej, koncert kapely od 21.00.

Silvester na námestí

31. decembra o 21.00 na Hlavnej ulici

Aj tento rok si budú môcť Prešovčania vychutnať koncoročné oslavy na námestí v Prešove, Silvester 2015 sa ponesie aj v znamení ohňostroja. Na pódiu sa o zábavu postarajú prešovské kapely ako Sunlips či Atlantída. O polnoci bude na Hlavnej ulici odpálený Silvestrovský ohňostroj, po ktorom bude mať na pódiu novoročný príhovor primátorka Andrea Turčanová.

Silvester so zvonom sv. Jána Krstiteľa

31. decembra od 23.00 do 01.00

Na Silvestra si môžete vychutnať aj sprístupnenie objektu Klopačka v čase od 23.00 do 01.00. Tradičné privítanie nového roka polnočným zvonením na zvone sv. Jána Krstiteľa. V posledný deň roka podujatie organizuje Slovenské technické múzeum.

Betlehém – Radujme sa, veseľme sa

3. január 2016 o 16.00 v Ba­badle

Dramatizácia biblického príbehu o zrodení Ježiša – Betlehem – Radujme sa, veseľme sa je plné krásnych slovenských kolied s čarovným dreveným betlehémom a drevenými vyrezávanými bábkami. Predstavenie trvá 45 minút, pre deti od 3 rokov.

Môže vás zaujímať:

Poznáme PROGRAM silvestrovských osláv v Prešove: Čo nás tento rok čaká?

Toto nikto iný nepochopí: 5 vecí, vďaka ktorým rozoznáte Prešovčana na sto honov :)

Prešovský rok 2015 na FOTKÁCH: 10 momentov, ktoré v našom meste stáli za to

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM