Ľubomír Hudačko Správy

Už je to tu: Perinbaba sa zobudila a... kamióny sa šmýkajú, v okrese už viacero nehôd!

Prvý sneh v Prešove a okolí priniesol už aj prvé problémy! Pre šmýkajúce sa kamióny sú niektoré cesty ťažko prejazdné, polícia preto žiada vodičov, aby jazdili veľmi opatrne. Zaznamenali totiž už viacero dopravných nehôd!

Ilustračný obrázok k článku Už je to tu: Perinbaba sa zobudila a... kamióny sa šmýkajú, v okrese už viacero nehôd!
Zdroj: Webnoviny.sk

Polícia upozorňuje vodičov jazdiacich v Prešovskom okrese, že Chmeľovský kopec na ceste číslo 1/73 je pre šmýkajúce sa kamióny ťažko prejazdný. Cesty sú podľa informácií z operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove posypané kašovitým snehom a šmýka sa na nich.

Polícia preto žiada vodičov, aby jazdili veľmi opatrne, nakoľko už eviduje niekoľko dopravných nehôd. Aj v Prešove na ul. Rusínskej je dopravná nehoda. Cesta tretej triedy medzi obcami Víťaz a Široké je neprejazdná pre dopravnú nehodu niekoľkých vozidiel a kamióna Nehoda sa stala aj pred obcou Tuhrina.

Policajti zároveň upozorňujú vodičov jazdiacich po ceste 1/73, že Štiavnicky kopec, ktorý je medzi Svidníkom a Giraltovcami, je pre šmýkajúce sa kamióny už celkom neprejazdný. Zároveň žiadajú vodičov o trpezlivosť a opatrnosť, keďže cestári robia všetko, čo je v ich silách.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM