Šport

TOUR DE FRANCE s Dnes24.sk: Fandite Saganovi a hrajte o 95 cien. Stačí FOTO a HLASOVAŤ

Sledujte nášho najlepšieho cyklistu s Dnes24.sk a získajte vstupy do slovenských aquaparkov, adrenalínovú zábavu na Donovaloch či špeciálnu taliansku bio drogériu na športové oblečenie. V hre je aj let balónom.

Ilustračný obrázok k článku TOUR DE FRANCE s Dnes24.sk: Fandite Saganovi a hrajte o 95 cien. Stačí FOTO a HLASOVAŤ
Zdroj: TASR

Pomôžte Petrovi Saganovi získať ďalší zelený dres, 103. ročník najprestížnejších cyklistických pretekov bude náročný. Tour de France štartuje už zajtra na ostrove Le Mont-Saint-Michel. Pretekárov čaká celkovo 3519 kilometrov rozdelených na 21 etáp. Chýbať nebude ani tradičný prechod cez Pyreneje a Alpy. Kvality športovcov preverí aj 28 náročných stúpaní, čo je viac ako vlani.

Víťazte so Saganom a získajte jednu z 95 cien. Sieť portálov Dnes24.sk otvára prázdniny súťažou o atraktívne ceny. V horúcom lete hráte o vstupy do aquaparkov, adrenalín na Donovaloch či bio drogériou na športové oblečenie. V hre je i možnosť pozrieť sa na svet z vtáčej perspektívy.

Pri vode aj z obývačky

Stačí málo – poslať fotku, ako vy alebo vaša rodina, kamaráti či známi držíte palce nášmu najslávnejšiemu cyklistovi. Originalite sa medze nekladú.

FANDIŤ SAGANOVI môžete pri vode, v kaviarni, na chalupe, počas grilovania, doma pred televízorom či na bicykli. Voľba je na vás, treba iba stlačiť spúšť a poslať fotku. Súťaž bude mať 4 kolá, ktorých výsledkom budú 4 galérie. Vaše fotky budú automaticky zaradené do niektorej zo 4 galérií.

POZOR! Jeden človek môže mať v danej galérii iba jednu fotku.

4 kolá po 23 cien

O najlepších fotkách rozhodnete vy – naši čitatelia. V každom zo 4 kôl vyhrá 13 autorov fotografií, ktoré získajú najviac vašich hlasov.

Víťazi každého zo 4 kôl automaticky postúpia do finále, kde zabojujú o 2 hlavné ceny. O majiteľoch opäť rozhodnete vy, naši čitatelia. Fotky, ktoré získajú najviac vašich hlasov, zvíťazia.

Vyhrať môže každý

Pri rozdávaní cien sme nezabudli ani na hlasujúcich. Po uzavretí každého hlasovania vyžrebujeme 10 ľudí, ktorí zahlasujú za ľubovoľnú fotku a vyplnia priložený súťažný formulár. A to v každom zo 4 kôl!

BONUSOM pre všetkých účastníkov súťaže – autorov fotiek i hlasujúcich je, že automaticky postúpia do záverečného žrebovania o 1 hlavnú cenu.

Vyhrať môže každý. Čím viac galérií obsadíte vlastnou fotkou a čím viac budete hlasovať, tým sú vaše šance na zisk niektorej z 95 cien vyššie.

Kedy a kde začíname

2. júla v sieti Dnes24.sk v správe s logom FANDÍME SAGANOVI zverejníme výzvu na zasielanie fotografií aj so súťažným formulárom, ktorá bude otvorená do 7. júla vrátane.

8. júla v sieti Dnes24.sk v správe s logom FANDÍME SAGANOVI zverejníme prvú galériu a spustíme hlasovanie, ktoré bude otvorené do 13. júla vrátane.

Ako sa zapojiť do súťaže

Stačí poslať jednu fotku do niektorého zo 4 kôl súťaže. Fotku pošlete cez súťažný formulár zverejnený v sieti Dnes24.sk v správe s logom FANDÍME SAGANOVI. Fantázii sa medze nekladú – FANDIŤ SAGANOVI môžete s nohami na stole, pri ľubovoľnom športe, v bazéne i na horách.

Mysleli sme aj na hlasujúcich. Každý, kto v danom kole zahlasuje a vyplní súťažný formulár, automaticky postúpi do žrebovania o ceny.

Ako a kde sa dozviete, či ste vyhrali

Mená víťazov zverejníme deň po uzavretí každého kola v sieti Dnes24.sk v správe s logom FANDÍME SAGANOVI.

Majiteľov hlavných cien zverejníme 1. augusta v správe s logom FANDÍME SAGANOVI.

O čo hráte v každom kole?

Poukážka na vstupy do FunAreny Donovaly a lanovku na Novú hoľu od PARK SNOW Donovaly

Dve celodenné vstupenky do Aquacity Poprad

Dve celodenné vstupenky do Holidaypark Kováčová od Aquapark Kováčová

Gel na pranie LAVATRICE Sportactive ice od AB Metal, s.r.o.

O čo hráte vo finále?

Let balónom pre 1 osobu od Daruj Let Balónom

Fandime Saganovi
15
Galéria
Zdroj: internet
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM