Tlačové správy

Tip na knihu: Keď zomrel, odišla aj časť z nej...

Láska, vášeň, zármutok, túžba, ale predovšetkým priateľstvo. To všetko má tento nový príbeh, ktorý vás vezme na neuveriteľnú emocionálnu jazdu.

Ilustračný obrázok k článku Tip na knihu: Keď zomrel, odišla aj časť z nej...
Zdroj: Dnes24.sk

„Odkladala som jedlo aj spánok, len aby som mohla dočítať tento fascinujúci príbeh dvoch mladých ľudí, s ktorými sa život nemaznal,“ napísala blogerka Chelsea Cochraová o novinke Strácame sa v sebe .

Keď tragicky zomrel Kyle Calloway, odišla aj veľká časť jeho priateľky Nell. Život sa jej rozbil na tisíce črepov a spočiatku bola taká zronená, že sa k nej nikto nesmel priblížiť. Ani jej najlepšia priateľka Becca. Tá sa zo všetkých síl snažila Nell pomôcť prekonať žiaľ, ale ani ona nemá jednoduchý život a svoje pocity radšej nesmelo vkladá do veršov. Všetko, čo doteraz poznala, sa odrazu zmenilo.

Jason Dorsey bol Kylov kamarát. Talentovaný futbalista. Pozval Nell na rande, ale to sa nikdy nekonalo. Nell ho odmietla, a tak sa rozhodol pozvať na schôdzku jej najlepšiu priateľku, šestnásťročnú Beccu. Vtedy netušil, čo všetko s Beccou prežije a či sa práve ona nestane jeho životnou láskou.

Beccin prísny otec nesúhlasil, aby začala chodiť s chlapcom v takom mladom veku. A Jasonov otec, vojnový veterán, mal zas problém s alkoholom. Keď sa opil, svoj hnev namieril práve proti synovi a uštedril mu nejednu krutú ranu.

Obaja mladí ľudia si hľadajú svoje miesto v zložitom svete, v ktorom sa tragédie, trápenia a depresie striedajú s radosťou, nádejou a láskou.

Začítajte sa do 1.kapitoly novinky Strácame sa v sebe .

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM