Šport

Prešovčania majú na konte cenný skalp: V hádzanárskej Seha lige vyhrali o 12 gólov

Hádzanári Prešova pokračujú v kvalitných výkonoch a uspeli tentoraz na poli Seha ligy. Srbského nováčika zdolali o tucet gólov, prinášame reakcie hráčov.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčania majú na konte cenný skalp: V hádzanárskej Seha lige vyhrali o 12 gólov
Zdroj: Seha league

Zápas 5. kola SEHA Gazprom league na domácej palubovke dopadol proti srbskému nováčikovi Dinamo Pančevo 36:24 (20:11) nad očakávania. V polčasovej prestávke bola divákom predstavená nová posila klubu, 22-ročný Slovinec Januš Lapajne, ktorý ale do hry ešte nezasiahol. V dueli si pre zmenu Martin Kríž otvoril svoj gólový účet v SEHA Gazprom league, s tímom podpísal profesionálnu zmluvu pritom len cez týždeň.

Michal Kasal, v zápase 4 góly: „Do zápasu sme vleteli naplno, dobre sme sa rozcvičili a dali do toho 200 percent. Dobre sme bránili a dávali sme ľahké góly v útoku. Takto sme si vytvorili desaťgólový náskok, čo nám pomohlo v druhom polčase."

Martin Kríž, v zápase 1 gól: „Zápas sme zvládli nad naše očakávanie. Vedeli sme, že je to húževnatý súper, ktorý sa nezlomí ani keď prehráva o 6–7 gólov a bojuje do poslednej chvíle. Cez polčas sme si povedali, že hráme akoby od stavu 0:0 a myslím si, že zápas sme zvládli. Dôležitý bol začiatok, ktorý sme chytili a potom sa už hrá lepšie aj nám, ktorí sme vybehli z lavičky.“

Tatran Prešov (SR) – RK Dinamo Pančevo (Srb.) 36:24 (20:11)

  • Najviac gólov Tatrana: Butorac 10/1, L. Urban 5, Číp 5/1

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM