Tlačové správy

Odolnosť voči stresu je znakom silnej osobnosti

Jedným zo znakov ozajstných osobností je, že človek je schopný reagovať aj v ťažkej a nepredvídateľnej situácii kľudne, uvoľnene a s akýmsi nadhľadom.

Ilustračný obrázok k článku Odolnosť voči stresu je znakom silnej osobnosti
Zdroj: www.magnerot.sk

Možno sa niečo podobné stalo aj vám a v náročnej a stresujúcej pracovnej situácii vás zachránil niekto priam charizmatickým spôsobom. No stres je pre každého človeka problém. To iba skúsení ľudia vedia ako ho zvládať.

Zachovaj poriadok

Áno to staré: zachovaj poriadok a poriadok zachová teba stále platí. A v dnešnej hektickej dobe možno viac, ako kedykoľvek predtým. Je to jednoduché. Skúsený človek pozná sám seba, vie koľko a ako rýchlo dokáže zvládnuť a na ostatné úlohy a povinnosti sa nebojí povedať nie. Mať veci pod kontrolou predpokladá práve toto: vedieť, čo treba urobiť, vedieť ako to treba urobiť a neodkladať, ale v správnom čase sa do svojich povinností pustiť.

Uvoľni sa

Niekedy sa zdalo, že meditácia, vnútorné ticho a snaha o poznanie svojho vnútorného sveta sú výsadou kláštorov a ľudí, ktorí v nich žijú. My tu vo svete predsa na také veci nemáme čas. Boli by sme prekvapení, koľko času a seriózneho záujmu venujú ľudia, ktorých považujeme za osobnosti a vizionárov práve takýmto činnostiam. Nemusíme sa rovno stať budhistickými mníchmi, no nájsť si čas na seba samého je základom nielen duševného zdravia, ale aj schopnosti podávať mimoriadne výkony.

Pomôž si

Áno, niekedy treba siahnuť po extra pomoci. Samozrejme v súlade so zdravím a dobrými mravmi. Poctivá káva, silný zelený čaj alebo kúsok vysoko percentnej čokolády nám dokážu poskytnúť energetickú vzpruhu. Dobrým pomocníkom nielen v boji proti stresu je aj magnézium. Ide o minerál, ktorý má na naše telo veľa pozitívnych účinkov. Magnézium pomáha napríklad v boji proti svalovým kŕčom, je užitočné pre naše srdce a v neposlednom rade veľmi pozitívne vplýva na ľudský organizmus v situáciách, keď sme vystavení stresu.

Ak siahnete po magnéziu, zvážte také, ktoré vďaka prirodzenému nosiču zvyšuje jeho efektívne vstrebávanie a nezaťažuje organizmus. Veľmi užitočným nosičom je kyselina orotová. Jej asi najväčšou výhodou je, že je prirodzeného, biologického pôvodu. Nachádza sa totiž v zelenine, alebo aj v klostre a mlieku a naše telo si tak s ňou vie veľmi dobre poradiť.

Na trhu je viacero magnézií, ktoré si môžeme kúpiť v lekárňach. Jedným z nich je aj Magnerot® od nemeckej spoločnosti Wörwag Pharma. Je to zároveň jediné magnézium s dihydrátom magnéziumorotátu, teda s kyselinou orotovou. Dostanete ho v každej dobrej lekárni.

Magnerot® je liek na vnútorné použitie s obsahom dihydrátu magnéziumorotátu. Pred užitím lieku si pozorne prečítajte príbalovú informáciu a poraďte sa s lekárom alebo lekárnikom.  

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: www.magnerot.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM