Tomáš Šuhajda Rôzne

Na Domaši to žije aj v novembri: Uverili by ste, že toto je FOTO z víkendu?

V sobotu 16.11. to aj v netradičnom čase žilo na Domaši v rekreačnej oblasti Eva – Holčíkovce. Zavítali tam približne tri stovky ľudí!

Ilustračný obrázok k článku Na Domaši to žije aj v novembri: Uverili by ste, že toto je FOTO z víkendu?
Zdroj: TASR

Na Domašu viedli v sobotu kroky priaznivcov poctivej domácej kuchyne a milovníkov otužileckého športu. Súčasťou podujatia, ktoré zorganizovali otužilci z klubu Vranovské vydry bola okrem kúpania sa v chladnej vode aj tradičná súťaž vo varení kotlíkového guľáša.

Akcia prilákala na Domašu množstvo otužilcov a to z Vranova nad Topľou, Humenného, Michaloviec, Sobraniec, Svidníka, Košíc a Prešova, ktorým sa v týchto jesenných dňoch začala otužilecká sezóna. Čerstvo navarený guľáš im po okúpaní sa v chladnej vode padol mimoriadne vhod.

Najlepší guľáš podľa odbornej poroty zloženej z profesionálnych kuchárov navarilo družstvo mladých „kuchárov“ (Pavol Fajčák, Peter Fajčák a Ľudovít Mika) z Ondavských Matiašoviec.

Porota to však pri rozhodovaní nemala vôbec jednoduché. „Môžem potvrdiť, že aj ten guľáš, ktorý získal najmenší počet bodov, chutil špičkovo,“ povedal Rastislav Košalko z organizačné­ho tímu.

Na Domaši to žije aj v novembri: Uverili by ste, že toto je FOTO zo soboty?
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM