Ľubomír Hudačko Kultúra

Značte si do kalendárov, kam skočíte v Prešove cez víkend: Čo nás čaká?

Ak stále hľadáte, kde by ste trávili nadchádzajúci víkendový čas, nemusíte cestovať mimo mesta. Množstvo príležitostí na chvíle oddychu objavíte aj priamo v Prešove.

Ilustračný obrázok k článku Značte si do kalendárov, kam skočíte v Prešove cez víkend: Čo nás čaká?
Zdroj: Dnes24.sk

Piatok 3.10.

Výstava historickej elektrotechniky

Naďalej trvá v salóniku Prezidentskej pivárne Výstava historickej elektrotechniky. Nechajte sa pozvať na vzácne kusy hudby, či televízie!

Peter Lipa & Band

Prvých 50 záujemcov o vstupenky obdrží CD Petra Lipu! Koncert začína v piatok 19.00 v Kine Scala.

Pecha Kucha

PechaKucha [peča kuča] je informačno-zábavné podujatie, ktoré spája ľudí prezentujúcich svoje myšlienky, prácu alebo záujmy. Každý z prednášajúcich má 20 obrázkov a každý obrázok je na plátne 20 sekúnd. V piatok od 19.20 v Chris­tianii.

Koncert U Greka

U Greka vám v piatok od 20.30 zachrá Strachch.

Noc na hvezdárni

Vstup sú dve eurá, čaká vás bohatý program aj pre najmenších! Pozorovanie oblohy potrvá do polnoci, začína sa v piatok od 19.30.

Tublatanka Revival

Opál na Sekčove v Avortime privíta koncert Tublatanky Revival. Začína sa v piatok od 19.00 v Avortime.

Sobota 4.10.

Dogstar Show

Pre havkáčov a ich dvojnohých priateľov opäť pripravili akciu, kde sa spoločne zabavíte, zasúťažíte a opäť sa o čosi viac navzájom spoznáte. Bude to už 4. ročník Dogstar šou, kde si môžete zmerať sily s ostatnými v rôznych kategóriách To všetko na Sídlisku III v Malom motoristickom areáli na Jazdeckej 11 už v sobotu od 13.00.

Strapo & Dj Spinhandz

Sobota bude venovaná hiphopu a vy sa môžete tešiť na rapovú šou STRAPA a jeho djja Spinhandza. Od 21.00 v Live To Ride, a teda Extreme Sport Halle v Prešove.

VK Dobré zo Slovenska Prešov vs. VK Slávia EU Bratislava

Pozývame Vás na prvý domáci Extraligový zápas vo volejbale žien, ktorý sa uskutoční dňa 4.10.2014 o 18:00 hod v hale spojenej školy Ľ.Podjavorinskej

Druhý ročník jazdy sv. Huberta

V sobotu o 19:00 vás srdečne pozývame na zábavu. Môžete sa tešiť na BB country, guláš a mnoho iného. Na Ranči Pohoda začína podujatie od 9.00 pre jazdcov, od 14.30 atraktívne disciplíny pre všetkých.

Prešov v pohybe

Milí priatelia aktívneho pohybu a zdravého životného štýu, ANT Kardiofitness a oz. Prešov Prešovčanom Vás pozývajú na športové podujatie Prešov v pohybe. Každú sobotu od 9.00 do 17.00.

Pokrvní bratia

V nedeľu 05. 10. 2014 vás o 16:00 čaká predstavenie Pokrvní bratia v DJZ. Od prvého uvedenia v roku 1983 sú Pokrvní bratia najúspešnejším muzikálom na londýnskom West Ende a boli ocenení významnou cenou Laurenca Oliviera.

Výstava historickej elektrotechniky

Naďalej trvá v salóniku Prezidentskej pivárne Výstava historickej elektrotechniky. Nechajte sa pozvať na vzácne kusy hudby, či televízie! Až do 14.10.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM