Tlačové správy

Značka SWAN získala svetové ocenenie Superbrands 2016

Spoločnosť SWAN, a.s., sa zaradila do skupiny firiem, ktoré získali špeciálne postavenie a uznanie za vynikajúcu pozíciu značky na lokálnom trhu. Okrem toho sa telekomunikačný operátor dostal aj do rebríčka najlepších zamestnávateľov na Slovensku v odvetví IT/Telekomunikácie.

Ilustračný obrázok k článku Značka SWAN získala svetové ocenenie Superbrands 2016
Zdroj: Dnes24.sk

Superbrands je najuznávanejšou nezávislou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek. Vďaka tomuto oceneniu si môže telekomunikačný operátor SWAN upevniť povedomie verejnosti o kvalite a spoľahlivosti.

„Už niekoľko rokov patríme k lídrom na slovenskom telekomunikačnom trhu a vždy sa snažíme robiť maximum pre svojich zákazníkov. Veríme, že ocenenie Superbrands 2016 ešte viac spopularizuje značku SWAN v očiach verejnosti a zákazníci si s ňou budú spájať významné hodnoty,“ uviedla vedúca oddelenia marketingu SWAN, a.s., Zuzana Hánová.

SWAN poskytuje svojim zákazníkom službu SWAN MULTIMEDIA, ktorá ponúka superrýchly internet, digitálnu televíziu a pevnú linku samostatne alebo v balíkoch.

Firma zastáva názor, že komunikácia je základom každého dňa, či už doma alebo v práci. Domácnosti preto pripája na internet, rodinám umožňuje výhodne telefonovať a vďaka digitálnej televízii robí spoločnosť aj v obývačke.

Telekomunikačný operátor sa umiestnil aj na 7. mieste v rebríčku najlepších zamestnávateľov v oblasti IT.

„Príjemne nás potešilo, že sme dosiahli taký dobrý výsledok, a že aj napriek veľkej konkurencii sa dokáže naša spoločnosť dostatočne presadiť,“ doplnila Hánová.

Ocenenia sa dočkal aj holding DanubiaTel, a.s., ktorý v rebríčku najväčších investorov na Slovensku obsadil 46. pozíciu. Spoločnosti SWAN, a.s., a SWAN Mobile, a.s., sú súčasťou holdingu DanubiaTel, do portfólia ktorého patrí aj dátové centrum, softwarehouse a národný správca domén.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Zdroj foto: SWAN

Zuzana Hánová
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM