Ľubomír Hudačko Hokej

Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi hokejistov Prešova!

Hokej patrí medzi drsné športy. No aj nežnejšie pohlavie sa rado pozrie na hokejové zápasy. Zisťovali sme medzi obyvateľkami Prešova, ktorý hokejista sa im páči najviac a to nielen z pohľadu hokejového umenia :)

Ilustračný obrázok k článku Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi hokejistov Prešova!
Zdroj: Dnes24.sk

Na súpiske A mužstva prešovských hokejistov sa nachádza 25 hráčov. Najmladším z nich je iba 18-ročný Marko Ferenc

Najstarší hráč v našom mančafte je Marcel Pavlovský (44). Prešovských fanúšičiek sme sa opýtali, ktorý hokejista sa im páči najviac a prečo. Oslovili sme dievčatá a ženy veku do 30 rokov, no nie všetky sa vedeli promptne vyjadriť. Pýrenie či málo času alebo nerozhodnosť urobili svoje.

Voľba nebola jednoduchá

Prvá várka dievčat sa zhodla na tom, že najsympatickejší i najpríťažlivejší sa im zdá Jozef Tomčák (21). Podľa nich sa im zapáčili uhrančivý pohľad a nevtieravý štýl obliekania. Okrem neho však bodovali aj Samuel Chalupa (19) či Michal Kivader (24). „Hokejisti majú vyšportované postavy, takže niet sa čo diviť, že majú fanúšičky po celkom svete od vidím do nevidím,“ smiala sa Prešovčanka.

Rozhodli detaily

V ankete o najkrajšieho hokejistu hokejového klubu padli od dievčat aj mená ako Igor Jaroš či Damián Novický, no najčastejšie a len o jeden hlas zvíťazilo meno Jozefa Tomčáka: „Podľa mňa sa najviac podobá súčasnému idolu dievčat, ten uhrančivý pohľad je fajn a vypracované telo mu pridá ďalšie body,“ zapýrene reagovala Zuzana.

„Samozrejme dobre hrá aj hokej. No je ťažko vybrať jedného len tak neurčito. Skôr by som bola za to, aby som si s každým dala večeru a potom sa rozhodla,“ doplnilia fanúšička. Takže, aké je konečné poradie najsexi hokejistov z A-mužstva podľa oslovených žien z Prešova?

Tu je nimi zvolená TOP 3:

  • 1. Jozef Tomčák (21)
  • 2. Michal Kivader (24)
  • 3. Samuel Chalupa (19)

foto: archív fb PHK

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM