Rôzne

Zaujímavé informácie o známom nákupnom centre: Eperiu v Prešove rozšíria!

Nákupné centrum Eperia Shopping Mall v Prešove, ktoré otvorili koncom minulého roka, sa bude rozširovať. S rozšírením priestorov sa má začať budúci rok.

Ilustračný obrázok k článku Zaujímavé informácie o známom nákupnom centre: Eperiu v Prešove rozšíria!
Zdroj: TASR

Marketingový manažér spoločnosti Miroslav Vlček uviedol, že v druhej fáze výstavby prinesie okrem ďalších pracovných príležitostí rozšírenie prenajímateľnej plochy o 8500 štvorcových metrov na troch nadzemných podlažiach.

Pribudnúť majú aj kiná

Novootvorenú Eperiu do konca januára navštívilo 650 000 ľudí. „Návštevnosť centra od začiatku prekonala naše očakávania. Po vyhodnotení ďalších ukazovateľov, ktoré sú kľúčové pri riadení obchodných centier, sme sa rozhodli pokračovať aj druhou fázou projektu,“ uviedol majiteľ centra Vladimír Salkovič. Jestvujúci mix prevádzok zameraných predovšetkým na módu a štýl by mali posilniť kiná, interiérový detský kútik, posilňovňa a predajňa so športovými potrebami.

Rozšírenie priestorov zrealizuje spoločnosť JTRE, ktorá stojí za projektom od jeho začiatku. „Rozšírením o druhú fázu využijeme maximálne jej trhový potenciál, našim cieľom je, aby bola Eperia ešte atraktívnejšia,“ povedal výkonný riaditeľ JTRE Pavel Pelikán s tým, že kvalita, trvácnosť a modernosť stavieb sú pre spoločnosť najdôležitejším kritériom.

Prestížne ocenenie

To potvrdzuje aj získanie prestížneho ocenenia za vysokú kvalitu realizácie Eperie od Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska na 23. ročníku Stavba roka 2017. V súčasnosti má Eperia dve podlažia s celkovou prenajímateľnou plochou 22 000 metrov štvorcových. Zákazníkom je k dispozícii vnútorné parkovisko s kapacitou 199 miest a vonkajšie s 369 miestami. Objekt stojí na najväčšom prešovskom sídlisku Sekčov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM