Kultúra

Zaspomínajte si na Ďuďa z Hexu: Posledný koncert v Prešove v plnej zostave na FOTKÁCH

Už je to takmer mesiac, čo nás navždy opustil spevák Hexu Peter "Ďuďo" Dudák. Zaspomínajte si na ich posledný koncert v Prešove ešte v plnej zostave.

Zdroj: YouTube.com

Počas turné absolvovala kapela Hex dňa 5. apríla 2018 zastávku aj v Prešove. Fanúšikovia si hity kapely užili v tunajších priestoroch PKO, pričom vystúpenie objektívom zachytil i fotograf Vlado Salzer.

Hex predstavil album Tebe a na turné si vtedy zobral so sebou aj Silné reči. Hudobníci predstavili naživo nové skladby, ale taktiež nechýbali ani známe hity.

Verejnosť niekoľko mesiacov po spomínanom prešovskom koncerte zasiahla smutná správa. A to, že spevák Peter „Ďuďo“ Dudák má rakovinu. Ako je známe, jeho boj s touto chorobou, žiaľ, dopadol napokon neúspešne.

Autor mnohých silných piesní vo svojej kariére nemyslel len na seba, ale na výslnie dostal aj speváka Adama Ďuricu. Ten sa s hitmi Neľutujem a Mandolína definitívne dostal do povedmia hudobnej verejnosti. Za jeho úspechom stál práve Dudák, ktorý tieto skladby vylepšil do dnešnej chytľavej podoby.

Pripomeňte si teda vo fotogalérii zábery na kapelu Hex ešte aj s Ďuďom zachytené počas ich spomínaného koncertu v našom meste.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Spomienka na koncert Hexu ešte i s Ďuďom: Takto v Prešove vystúpili v roku 2018
13
Galéria
Zdroj: Vlado Salzer

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM