Ľubomír Hudačko Krimi

Zásah policajtov v Prešove: V Škode Felícia našli marihuanu na vyše 1000 dávok!

Muži zákona v Prešove na Ulici Pod Šalgovíkom stopli osobné auto značky Škoda Felícia, ktoré viedol Pavol (23). Následne došlo na vizuálnu kontrolu tohto vozidla. Podľa polície v danom aute hliadka v igelitovom vrecku našla až 366 gramov marihuany!

Ilustračný obrázok k článku Zásah policajtov v Prešove: V Škode Felícia našli marihuanu na vyše 1000 dávok!
Zdroj: TASR

Pavol (23) viedol v Prešove Škodu Felícia, pričom bol na Ulici Pod Šalgovíkom zastavený policajnou hliadkou Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh. Stalo sa tak v nedeľu 20.03.2016 pár minút pred polnocou.

„Počas vizuálnej kontroly vozidla bolo zistené, že v priestore medzi sedadlom vodiča a zadným sedadlom na podlahe sa v igelitovom vrecku nachádza neznáma sušina zelenej farby. Vykonaním prehliadky uvedeného vozidla bol zaistený materiál o celkovej hmotnosti 366 gramov a bol zaslaný na expertízne skúmanie. Výsledok skúmania preukázal, že išlo o marihuanu. Z uvedeného množstva by bolo možné vyrobiť najmenej 1 292 obvykle jednorazových dávok drogy. Hodnota zaistenej látky je 1 500 eur až 2 500 eur,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Pavol bol zadržaný a neskôr bol umiestnený do cely policajného zaistenia. „Poverený príslušník na základe tejto skutočnosti začal vo veci trestné stíhanie pre prečin nedovolená výroba omamných a psychotropných látok, jedov, alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi,“ pokračovala Migaľová.

Prípad prevzal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Prešov. „Ten na základe dôkazov 21.03.2016 z u­vedeného trestného činu vzniesol voči Prešovčanovi obvinenie. Mladíkovi v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov,“ zakončila Migaľová.

Môže vás zaujímať:

Požiar v prešovskej bytovke: Až 64 ľudí muselo opustiť svoje byty!

Nehoda na Levočskej v Prešove: Chodca zrazilo auto a vzápätí do auta nabúralo ďalšie vozidlo!

V Prešove horela strecha na fare sv. Mikuláša!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM