Ľubomír Hudačko Krimi

Zaparkoval a ráno čelil zisteniu, aké by nechcel zažiť žiadny vodič: Takýto pohľad na auto čakal muža pri Prešove!

To by nechcel zažiť nikto z nás. Pri parkovaní večer vodiči zvyknú dúfať, že do rána sa ich štvorkolesovému tátošovi nič nestane. Podobné šťastie však nemal muž pri Prešove. Toho čakal pohľad, akému by nechcel čeliť nikto z nás...

Ilustračný obrázok k článku Zaparkoval a ráno čelil zisteniu, aké by nechcel zažiť žiadny vodič: Takýto pohľad na auto čakal muža pri Prešove!
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Na motoristu pri Prešove pri pohľade na jeho zaparkované auto čakalo naozaj nepríjemné prekvapenie. Všetko sa udialo v Ľuboticiach. Ráno na majiteľa auta čakal smutný pohľad.

„Večer zaparkoval muž (36) svoje osobné auto na odstavnej ploche oproti rodinnému domu na Domašskej ulici v Ľuboticiach. V aute nechal peňaženku s peniazmi a dokladmi. Ráno našiel auto s rozbitým oknom na predných dverách a v aute chýbala peňaženka. Škoda bola predbežne vyčíslená na 150 eur,“ uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Takýmto krádežiam sa pritom podľa hovorcu dá veľmi ľahko predísť. „Myslíte na to, že aj keď opúšťate vozidlo len na malú chvíľu, vezmite si svoje cennosti so sebou. Nikdy ich nenechávajte voľne položené na sedadlách, či iných viditeľných miestach,“ zakončil Džobanik.

Môže vás zaujímať:

Nehoda na prešovskej ulici: Mladík (18) sa vrútil do križovatky, na niečo však zabudol…škoda za tisíce!

Zásah hasičov v dedine pri Prešove: Tri chatrče do tla, o strechu prišlo až 30 ľudí!

Mimoriadna duchaplnosť dievčiny (18) v Prešove: Na chodníku zrazu na ňu mieril nôž, pred touto reakciou klobúk dole!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM