Ľubomír Hudačko Šport

Zanechali za sebou zvučnejších súperov: Mladí Prešovskí vodnopólisti vybojovali parádny úspech!

Majstrovstvá Slovenskej republiky vo vodnom póle kategória U11 zvládla parádne. Mladí vodnopólisti predviedli na šampionáte výborné výkony a vybojovali cenný úspech. Za sebou pritom nechali zvučnejšie mená, takto sa darilo TJ Slávia PU Prešov!

Ilustračný obrázok k článku Zanechali za sebou zvučnejších súperov: Mladí Prešovskí vodnopólisti vybojovali parádny úspech!
Zdroj: Dnes24.sk

Na majstrovstvách Slovenskej republiky vo vodnom póle ukázali prešovskí mladíci výborné výkony. Šampionát parádne zvládli najmladší chlapci TJ Slávia PU Prešov, ktorí sa stali vicemajstrami Slovenska.

„Pod vedením trénerskej dvojice Daniel Knap a Tomáš Líška si od začiatku turnaja počínali vynikajúco a plnili taktické pokyny tak ako mali. Medzi ťahúňov družstva patrili Badida, Rešovský, Mesík, Dnysterijan, Líška, Švec, Lokaj a ostatní chlapci predovšetkým naberali skúsenosti. Je to pre nás veľký úspech a dokázali sme, že pracovať s mládežou sa dá aj v skromnejších podmienkach. Poďakovanie patrí TJ Slávia PU Prešov ako aj ZŠ Mirka Nešpora, kde družstvo po celý rok trénovalo a malo vytvorené dobré podmienky,“ skonštatoval Peter Novosad, predseda vodnopólového oddielu Slávia PU Prešov.

Pri účasti deviatich slovenských družstiev a v silnej konkurencii si prešovskí mladíci počínali výborne. Hovorí o tom aj fakt, že za sebou nechali také vodnopólové bašty akými sú Piešťany, Bratislava či košické družstvá. Z ôsmych zápasov vyhrali 7 a dosiahli veľmi pekné umiestnenie v podobe striebornej pozície.

Výsledky z M-SR v Komárne:

  • Prešov – Nováky 4:8
  • Prešov – ČH Hornet 12:4
  • Prešov – Komárno 9:3
  • Prešov – Slávia UK Bratislava 15:3
  • Prešov – ŠKP Modrí Draci 10:6
  • Prešov – KVP Žilina 4:3
  • Prešov – Piešťany 13:0

Čítajte tiež:

Mladí futbalisti Prešova na prestížnom turnaji Fragaria Cup opäť zabodovali: Získali tri cenné kovy!

Muži v meste rozhodli: Pozrite si TOP 3 najsexi volejbalistiek Prešova

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM