Ľubomír Hudačko Rôzne

Zaľúbenci v Prešove si na sobáš vybrali nevšedné miesto: Svadba vo výške 265 metrov nad morom!

Netradičné miesto na svadbu zlákalo mladomanželov v Prešove. Títo zaľúbenci mali vlani túžbu povedať si svoje áno na takom mieste, kde sa obrúčka nevymieňa každý deň. Nerozhodli sa ostať na zemi a pri spečatení svojej lásky sa na mesto pozerali z výšky.

Ilustračný obrázok k článku Zaľúbenci v Prešove si na sobáš vybrali nevšedné miesto: Svadba vo výške 265 metrov nad morom!
Zdroj: TASR

Uplynulý kalendárny rok priniesol v Prešove netradičné svadobné dátumy, o ktorých sme písali TU. Výber miest však bol vlani tiež rozmanitý.

„Okrem vynovenej obradnej siene boli sobáše v meste Prešov uskutočnené aj v rôznych záhradách či reštauračných zariadeniach, ktorých priestory zodpovedali požiadavkám tejto udalosti,“ uviedla hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová.

V Prešove však zaujala aj svadba na naozaj netradičnom mieste. Zaľúbenci sa totiž rozhodli neostať na zemi a spečatili svoju lásku vo výške. Pre svoj deň D si vybrali známu dominantu Prešova. Sobáš sa totiž uskutočnil na vyhliadke prešovskej Vodárenskej veže, ktorá snúbencom ponúkla výhľad z výšky 265 metrov nad morom.

Zaujímavosťou je aj to, že prvý sobáš v roku 2014 na Slovensku bol 1. januára práve v Prešove, ale aj ten posledný deň v roku 2014, na Silvestra. Počas roka však nebola od snúbencov špeciálnejšia požiadavka na netradičný termín a čas, väčšinou sa termíny plánovali na základe iných okolností, ako numerologických výkladov týchto magických dátumov.

Čítajte o svadbách v Prešove viac!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM