Krimi Krimi

FOTO Z MIESTA: Na poli núdzovo pristálo lietadlo, posádku v ňom nenašli

Na poli pristalo núdzovo lietadlo, ktoré riadil zatiaľ neznámy pilot. V jeho útrobách ani v blízkom okolí sa žiadni ľudia však nenašli. Miesto v týchto chvíľach skúmajú muži zákona.

Ilustračný obrázok k článku FOTO Z MIESTA: Na poli núdzovo pristálo lietadlo, posádku v ňom nenašli
Zdroj: TASR

Na poli za obcou Nižný Hrušov v okrese Vranov nad Topľou pristalo núdzovo lietadlo. Žiadnu posádku však v ňom ani v okolí nenašli.

„Po príchode na miesto udalosti sme vykonali prieskum. Bolo zistené, že z lietadla, ktoré sa nachádzalo na poli, k úniku paliva nedošlo. Vykonali sme protipožiarne opatrenia a zabezpečili okolie. V lietadle ani v jeho okolí sa žiadne osoby nenachádzali,“ povedal Martin Vardžík z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru vo Vranove.

O lietadle informoval ako prvý zástupca tunajšieho poľnohospodárskeho družstva. „Typ lietadla je príbuzný takzvanému čmeliakovi, ktorý niekedy postrekoval polia. Miestni ľudia okolo piatej hodiny ráno počuli nejaký náraz,“ uviedol starosta Nižného Hrušova Ján Fenčák. Na základe jeho telefonátu smerovali na miesto nehody muži zákona. Polícia prípad zatiaľ bližšie nekomentuje.

Zaujímavosťou spomínaného stroja sú namaľované ukrajinské vlajky a vyrezané otvory v zadnej časti trupu. „Na mieste, kde sú diery, býva identifikačná značka lietadla, ktorá bola zrejme odstránená, aby sa nedalo identifikovať,“ myslí si starosta Fenčák.

OBRAZOM: Na poli núdzovo pristálo lietadlo
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM