Hokej

Začína vyvrcholenie sezóny: Prešovčania pred play off predstavili ďalšie posily

Prešovským hokejistom sa už v utorok začína očakávané play off a preto sa ešte chceli posilniť. V kádri tučniakov pribudli ďalšie nové mená.

Ilustračný obrázok k článku Začína vyvrcholenie sezóny: Prešovčania pred play off predstavili ďalšie posily
Zdroj: HC Prešov Penguins

Prešovčania sa pred play-off posilnili o dvojicu nových obrancov. Zranenie Ladislava Hopkoviča spôsobilo komplikácie, pretože na tomto poste mal tím už len šiestich hráčov. Obaja budú podľa hcpresovpenguins.sk k dispozícii už v najbližšom domácom zápase. A ten je na programe už dnes na Valentína, súboj prvého s ôsmym znamená meranie síl Prešova proti Považskej Bystrici.

Jedným z nových hráčov Prešova je Zoltán Kubát. Je to rodák z Kežmarku, kde si zahral aj extraligu. „Okrem iného pôsobil v minulosti tiež v Poprade. Robustný 33-ročný bek si vyskúšal aj angažmán vo Francúzsku, šesť sezón strávil v Poľsku, odkiaľ sa potom vrátil na Slovensku. Posledné štyri roky nastupoval za michalovskú Duklu, kde patril k najproduktív­nejším obrancom,“ uvádza vedenie klubu.

Prešov posilnil aj Christián Michalčin, ktorý má 20 rokov, no prvý štart za extraligové Košice si pripísal už pred dvoma sezónami. „Vlani pridal aj ďalší, zahral si tiež v prvoligovom Humennom a projekte HK Orange 20. Túto sezónu odštartoval v Košiciach, za ktoré odohral 19 stretnutí a následne putoval na hosťovanie do Martina, kde pridal ďalších 9 extraligových štartov. Dohromady v nich nazbieral štyri asistencie. Na dva zápasy sa ukázal aj v našom tíme,“ zakončil informácie klub HC Prešov Penguins. Prvý duel hrajú Prešovčania doma v utorok od 18.00.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM